8 λέξεις: Το μυστικό που σοκάρει – Η Σμαράγδα έχει παιδί με τον Άκη (photos)


8 λέξεις: Η Σμαράγδα αποφασίζει να αποκαλύψει όλη την αλήθεια στον Άκη για το παιδί που δεν έριξε και τον στριμώχνει άσχημα. Παράλληλα, η Ηλιάνα μαθαίνει ότι ο πατέρας της την έχει αποκληρώσει, ενώ η Ερση κάνει μία ανακοίνωση στον Οδυσσέα που τον αφήνει άναυδο…

Η Σμαράγδα δεν έχει κρύψει τη στενοχώρια της απέναντι στον Άκη που την ανάγκασε να κάνει έκτρωση στο παιδί που περίμενε. Από ό,τι φαίνεται, όμως, έφτασε η στιγμή να αποκαλυφθεί το μεγάλο μυστικό της. Συγκεκριμένα, η γυναίκα είναι αποφασισμένη να φέρει την ενός έτους κόρη της να ζήσει μαζί της, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που μπορεί να έχει αυτή η πράξη της. Στο μεταξύ, όσο περνάει ο καιρός, η κατάσταση για τον Οδυσσέα και την Ηλιάνα περιπλέκεται όλο και πιο πολύ και τα αδιέξοδα μεγαλώνουν.

Η κοπέλα έχει σύμμαχο μόνο τον αδελφό της και ο Οδυσσέας τον Νικηφόρο. Ο τελευταίος, μάλιστα, προειδοποιεί τον Οδυσσέα πως θα βρει τρόπο να μπει στο σπίτι της Ευγενίας και να ψάξει για στοιχεία για την πλεκτάνη που έχει στηθεί εις βάρος της αγαπημένης του. Από την άλλη, η Ναυσικά και ο Άκης ανησυχούν για τον ξάδελφο του Νικηφόρου, τον Έκτορα Αντωνιάδη, αφού τον θέλουν να είναι αήττητος και απρόβλεπτος στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τις υποθέσεις του ως δικηγόρος.

Η Σμαράγδα έχει παιδί με τον Άκη

Κι ενώ ο Σίμος αρχίζει να ανεβάζει στο σάιτ του κολακευτικά σχόλια για τον Μιχαήλ, η Κατερίνα κατηγορεί τον Αλέκο ότι στήνει παγίδες στον Μιλτιάδη. Σύντομα, ο τελευταίος κάνει μια άψογη τηλεοπτική εμφάνιση, αναγκάζοντας τον Μιχαήλ να βάλει στη θέση του τον Αλέκο για τη συμπεριφορά του. Επιπλέον, ζητάει από τη Ρωξάνη να διακόψει με τον Αλέκο και περνάει άλλη μία νύχτα μαζί της.

Η Ηλιάνα ανακαλύπτει κάτι στο γραφείο του Μιχαήλ που επιβεβαιώνει τις υποψίες της και ενημερώνει τον Οδυσσέα. Στη συνέχεια, η κοπέλα απελπίζεται και γυρεύει εξηγήσεις από την Ευγενία. Η Ηλιάνα, όμως, δεν πείθεται από τα λόγια της Ευγενίας κι αυτή τη φορά δείχνει αποφασισμένη να φτάσει στην αλήθεια, ενώ την ίδια στιγμή ο Οδυσσέας προσπαθεί να λύσει το Οικογενειακό μυστήριο με την εξαφάνιση του πατέρα του και τον σκελετό της Βασιλικής.

Από την άλλη, η Εύα ανακαλύπτει πως ο Σίμος έβαλε χέρι στα λεφτά που προορίζονταν για το χειρουργείο της Ολυμπίας και γίνεται έξαλλη. Τότε του ζητάει να βρει και να της φέρει τις 5.000 ευρώ που διαπίστωσε ότι λείπουν από τον τραπεζικό τους λογαριασμό. Λίγο αργότερα, η Ρωξάνη προβάλλοντας ως δικαιολογία το παιδί της λήγει οριστικά την ερωτική της σχέση με τον Αλέκο, ο οποίος όμως γνωρίζει ποια είναι η πραγματική αιτία για την αλλαγή στάσης της κοπέλας και στρέφεται προς την Κατερίνα με την οποία και συμμαχεί.

simos.jpgΗ Εύα ανακαλύπτει πως ο Σίμος έβαλε χέρι στα λεφτά που προορίζονταν για το χειρουργείο της Ολυμπίας και γίνεται έξαλλη

Συγχρόνως, ο Άκης μπαίνει στο σπίτι της Σμαράγδας κι εκεί τον περιμένει η μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του! Η γυναίκα επιβεβαιώνει πως το παιδί είναι δικό του κι αυτός βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση. Τότε, έξαλλος με τη συμπεριφορά της, αποφασίζει να πάρει τη νομική συμβουλή του δικηγόρου του για το πώς θα κινηθεί από δω και μπρος. Το επόμενο πρωί ο Μιχαήλ ξυπνάει στο σπίτι της Ρωξάνης και τη ρωτάει αν πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσει να πηγαίνει κάποια ρούχα εκεί, ενώ η Ηλιάνα μαθαίνει ότι ο πατέρας της την αποκλήρωσε. Στο μεταξύ, η Στέλλα και η Ευγενία συναντιούνται επιτέλους με το «πρόσωπο»…

Ο Οδυσσέας κι η Έρση θα γίνουν γονείς

Ο Οδυσσέας κλείνει εισιτήριο για να πάει να βρει την Ηλιάνα στην Αθήνα, αλλά λίγη ώρα μετά η Έρση του ανακοινώνει κάτι που τον αφήνει άναυδο και έκπληκτο. Ετσι, αναγκάζεται να αναβάλει το ταξίδι του και να πει ψέματα στην Ηλιάνα.

Ο Οδυσσέας προσπαθεί να ελαφρύνει το κλίμα και να κάνει την Έρση να ξεχαστεί λίγο πριν από κάποια επέμβαση στην οποία πρέπει να υποβληθεί.

Η συνέχεια στις εικόνες που ακολουθούν…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ