Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι: Ισοπέδωσαν την περιοχή για να εξουδετερώσουν τον αρχηγό του ISIS. video


Βομβαρδισμένο τοπίο το σημείο της επιχείρησης των αμερικανικών δυνάμεων για την εξόντωση του αρχηγού του Ισλαμικού Κράτους, Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι.

Ο αρχηγός του ISIS, αλ Μπαγκντάντι, εντοπίστηκε ως γνωστόν το Σάββατο (26.10.2019) στο κρησφύγετό του, ενώ φαίνεται πως προσπαθούσε να απομακρύνει την οικογένειά του από το χωριό Μπαρίσα, στη συριακή πόλη Ιντλίμπ στα σύνορα με την Τουρκία.

Τα πλάνα της επόμενης μέρας είναι ενδεικτικές της μάχης που προηγήθηκε. Τα ελικόπτερα έθεσαν στο στόχαστρό τους ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Κι ενώ ήδη έχει δει το φως της δημοσιότητας βίντεο από την στρατιωτική επιχείρηση, αργά το βράδυ της Δευτέρας (28.10.2019) δημοσιεύτηκαν πλάνα από το σημείο που σκοτώθηκε ο αλ Μπαγκντάντι και τα μικρά παιδιά του, καθώς ο αρχι – τζιχαντιστής πυροδοτούσε τα γιλέκα αυτοκτονίας.

Οι πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι οι δυνάμεις των ΗΠΑ παγίδευσαν τον επικεφαλής του ISIS σε ένα τούνελ, με αποτέλεσμα ο Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι να βάλει τέλος στη ζωή του.

Δείτε το video του RUPTLY:

 

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ