Elif: Η Μελέκ μιλάει με την Ελίφ και καταφέρνει να την πείσει να πάει στο σχολείο (Photos & Video)


Καταιγιστικές οι εξελίξεις σήμερα, 29 Οκτωβρίου, στη σειρά, Elif στο Star!

Η Μελέκ μιλάει με την κόρη της και καταφέρνει να την πείσει να πάει στο σχολείο της. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ βλέπουν έξω από το βιβλιοπωλείο τον Γιουσούφ. Τον πλησιάζουν και αρχίζουν ξανά να τον κατηγορούν. Η Μέλεκ έρχεται και επεμβαίνει. Τους λέει πως ο Γιουσούφ είναι αυτός που έσωσε την Ελίφ.

Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ νιώθουν άσχημα και απολογούνται. Δύο από τους άντρες του Τζεβαχίρ μπαίνουν στο βιβλιοπωλείο και απειλούν τον Γιουσούφ. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ υπερασπίζονται τον Γιουσούφ και χτυπάνε τους άντρες.

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στη σειρά!

Όταν ο Τζεβαχίρ βλέπει τους άντρες του χτυπημένους, τρελαίνεται από θυμό. Φτάνει η μέρα της δίκης του Σελίμ. Ο δικηγόρος του θεωρεί πως έχουν ελπίδες από τη στιγμή, που η Αρζού είναι ζωντανή. Η Αρζού επιθυμεί το χειρότερο για τον Σελίμ.

Η Ασουμάν μαθαίνει πως η Αρζού θα πάρει εξιτήριο και ενημερώνει την Γκόντζα. Η Γκόντζα θέλει η Αρζού να μείνει στο σπίτι της Ασουμάν και της ζητάει να πείσει τον Ερκούτ με αντάλλαγμα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Η Ασουμάν καταφέρνει να πείσει τον Ερκούτ.

Θα κερδίσει τη δίκη ο Σελίμ;

Η Αρζού ευχαριστεί τον Ουμίτ για το ενδιαφέρον του αλλά από εδώ και πέρα θα φροντίσει μόνη της τον εαυτό της. Δε θέλει να τον απασχολεί πια και του ζητάει να σταματήσει να τη βοηθάει. Ο Ουμίτ της λέει πως έχει κάνει ετοιμασίες και πως της έχει βρει ένα μέρος για να μείνει. Η Αρζού όμως αρνείται να δεχθεί την προσφορά του…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ