Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Συνελήφθη επικίνδυνος τζιχαντιστής, εκπαιδευτής των ISIS στην Ελλάδα

Ηταν ένας από τους εκπαιδευτές ανταρτών του Ισλαμικού Κράτους και ένα από τα θλιβερά καθήκοντά του ήταν η συμμετοχή του σε εκτελέσεις. Οι ελληνικές Αρχές κατάφεραν να αποκαλύψουν την πραγματική του ταυτότητα.

Το πληροφοριακό «δίχτυ» που έχει απλωθεί στα ακριτικά νησιά του Αιγαίου -τα ηλεκτρονικά «μάτια» και «αυτιά» των ειδικών υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. και της ΕΥΠ δηλαδή- φαίνεται πως μέχρι στιγμής λειτουργεί σε ικανοποιητικό βαθμό, αποτρέποντας έτσι σε μεγάλο ποσοστό την ανενόχλητη είσοδο στην ελληνική επικράτεια «προσφύγων» που με τον έναν η τον άλλον τρόπο είχαν και έχουν εμπλοκή με το Ισλαμικό Κράτος.

Απόδειξη είναι η άγνωστη μέχρι πρότινος σύλληψη επικίνδυνου τζιχαντιστή που είχε πάρει μέρος σε φρικαλεότητες, ακόμα και σε αποκεφαλισμούς, στο πλευρό του ISIS και επιχείρησε να περάσει μαζί με τον ανήλικο γιο του στην ελληνική επικράτεια, με αποτέλεσμα να βρεθεί τελικά στις φυλακές έπειτα από απόφαση του αρμόδιου εισαγγελέα και αφού πρώτα η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία που τον εντόπισε, προσκόμισε στη Δικαιοσύνη όλα τα απαραίτητα στοιχεία, ακόμα και φωτογραφικό υλικό, που αποδεικνύουν την εμπλοκή του στο Ισλαμικό Κράτος.

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ του Θεοδόση Π. Πάνου στην Realnews:

Διαβάστε περισσότερα για τα Σώματα Ασφαλείας στο www.policenews.eu

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here