“Βόμβα” από Ντουράντ. “Θέλω να παίξω στην Ευρώπη.” Ποια ομάδα προτιμάει ο Αμερικανός σούπερ σταρ- video


Να «τρελάνει» την Ευρώπη θέλει ο Κέβιν Ντουράντ, αφού τόνισε ότι η επιθυμία του είναι να κλείσει την καριέρα του στη Euroleague, ιδανικά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, σε ένα ενδεχόμενο που θα τον κάνει τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών που αγωνίστηκε στην… από εδώ πλευρά του Ατλαντικού.

Ο Κέβιν Ντουράντ ανακάμπτει από σοβαρό τραυματισμό, ο οποίος και του στοίχισε το τρίτο σερί πρωτάθλημα και πιθανότατα το τρίτο συνεχόμενο αγαλματίδιο του MVP στους τελικούς του NBA, έχοντας πάρει πια μετεγγραφή στους Μπρούκλιν Νετς.

Ο κορυφαίος Αμερικανός φόργουρντ και ένας από τους καλύτερους που έχουν παίξει ποτέ μπάσκετ, έριξε όμως “βόμβα” με τις δηλώσεις του σχετικά με το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Κι αυτό γιατί εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί στη Euroleague με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.Οι δηλώσεις του Ντουράντ

“Θα ήθελα να παίξω στο εξωτερικό στην τελευταία μου χρονιά, εκτός ΝΒΑ, την τελευταία μου σεζόν. Θα ήθελα να παίξω στην Μπαρτσελόνα. Η ισπανική λίγκα είναι η δεύτερη καλύτερη στον κόσμο. Έχουν ωραία ματς. Η Euroleague είναι αρκετά καλή. Κάθομαι στην τηλεόραση, βλέπω τους αγώνες και το ονειρεύομαι. Μπορεί να το δοκιμάσω”, ανέφερε ο Ντουράντ βάζοντας “φωτιά” στους οπαδούς των “μπλαουγκράνα”.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ