Χίμκι – Παναθηναϊκός: Διπλό “εκτόξευσης” ψάχνει το Τριφύλλι.


Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στη Ρωσία από την «ισχυρή» φέτος Χίμκι (19:30, LIVE από το Newsit.gr) και ψάχνει ένα δεύτερο συνεχόμενο διπλό στη Euroleague, το οποίο και είναι ικανό να τον… εκτοξεύσει στη βαθμολογία της διοργάνωσης.

Μετά τη νίκη επί της Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη Ρωσία για να αντιμετωπίσει αυτή τη φορά στη Μόσχα τη Χίμκι για την 5η αγωνιστική της Euroleague.

Οι “πράσινοι” έχουν ρεκόρ 2-2 και οι Ρώσοι 3-1, με αμφότερες τις ομάδες να έχουν αυξήσει το μπάτζετ τους, με στόχο την είσοδο στην 8άδα της πιο ανταγωνιστικής από ποτέ διοργάνωσης.

Με όλες τις ομάδες να έχουν ενισχυθεί σημαντικά, αναμένεται να γίνει… σφαγή για τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ και μια νίκη σε τέτοιο παιχνίδι μπορεί να δώσει στο Τριφύλλι μια πρώτη… εκτόξευση στη σεζόν, τοποθετώντας το εξ αρχής στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.Χωρίς Παππά αλλά με “καυτό” Φριντέτ

Για το παιχνίδι στη Ρωσία, ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν υπολογίζει ξανά στον τραυματία Νίκο Παππά, αλλά είδε τον Τζίμερ Φριντέτ να συνεχίζει “καυτός” στο σκοράρισμα, έχοντας 4/4 τρίποντα και 21 πόντους κόντρα στον Άρη, λίγες ημέρες μετά τους 22 πόντους στη Euroleague.

Την πρώτη του καλή εμφάνιση όμως, έκανε κόντρα στους “κίτρινους” και ο Γουέσλι Τζόνσον, ο οποίος έδειξε να… ψάχνεται στις πρώτες αγωνιστικές, αλλά στο τελευταίο ματς της Basket League είχε 15 πόντους με τρία τρίποντα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ