Ερωτευτείτε ξανά το σπίτι σας με τον πιο απλό τρόπο!


Η διακόσμηση του σπιτιού και η ανανέωσή του μπορεί να μετατραπεί σε μια υπόθεση γεμάτη αγάπη και έμπνευση που θα έχει το πιο υπέροχο αποτέλεσμα: να “ερωτευτείτε” και πάλι το χώρο σας!

Μπαίνοντας σε φθινοπωρινό mood και με τον -πιο εσωστρεφή- χειμώνα να ξεπροβάλει σιγά-σιγά στις “σκηνές προσεχώς”, προκύπτει πάντα η ανάγκη να μεταμορφώσουμε το σπίτι μας σε ένα καταφύγιο χαλάρωσης. Να δημιουργήσουμε, δηλαδή το χώρο που θα μας ανταμείβει με την ατμόσφαιρά του και θα μας ανατροφοδοτεί με χαρά και ηρεμία, ανακουφίζοντάς μας με τη θαλπωρή του. Διαμορφώνοντας το δικό σας deco πλάνο, πιθανόν να η διακόσμηση σαλονιού να βρίσκεται πρώτη στη λίστα με τα «to do». Είναι, εξάλλου ο “κατεξοχήν” οικιακός χώρος χαλάρωσης αλλά και κοινωνικοποίησης, όπου, πράγματι, συμβαίνουν τόσα πολλά: στιγμές ξεκούρασης και αποφόρτισης παρακολουθώντας την τελευταία σειρά που μας έχει συναρπάσει ή παρέα με ένα καλό βιβλίο, χαρούμενες συναντήσεις για καφέ ή κρασί παρέα με αγαπημένους φίλους και τόσα ακόμη!

Για την αναβάθμιση αυτού του χώρου έτσι ώστε να αντανακλά την προσωπικότητά σας, σίγουρα θα αναζητήσετε έμπνευση σε deco περιοδικά και βιβλία για ιδέες διακόσμησης, θα τσεκάρετε τις νέες τάσεις σε deco sites και Instagram, θα ψάξετε φωτογραφίες στο Pinterest που παραπέμπουν στο ύφος διακόσμησης που ονειρεύεστε. Και όταν καταλήξετε στην ιδανική εικόνα, τότε η επόμενη βέβαιη κίνηση είναι πως θα αναζητήσετε και τα ιδανικά χρώματα για σαλόνι στη Vivechrom, τη μεγαλύτερη εταιρεία χρωμάτων στην Ελλάδα! Το προϊόν που έρχεται ν’ αλλάξει τον αέρα του σαλονιού (στην κυριολεξία, μια και η σύνθεσή του συμβάλλει στην καλύτερη ποιότητα του εσωτερικού αέρα!) είναι το νέο κορυφαίο οικολογικό πλαστικό χρώμα SUPER NEOPAL ECO. Οι λόγοι που το προτιμούν επαγγελματίες και καταναλωτές είναι πολλοί: Έχει κορυφαία απόδοση σε τετραγωνικά μέτρα ανά λίτρο, ασύγκριτη καλυπτικότητα, εξαιρετική αντοχή στο πλύσιμο και τέλειο ματ φινίρισμα. Είναι απόλυτα ασφαλές, φιλικότατο προς το περιβάλλον και οι πτητικές ουσίες που εκπέμπει (οι οργανικές πτητικές ενώσεις είναι οι ουσίες που απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα κατά το βάψιμο και το στέγνωμα) είναι σχεδόν μηδενικές: 3gr ανά λίτρο, όταν το όριο για την κατηγορία των οικολογικών χρωμάτων είναι 10gr ανά λίτρο! Γι’ αυτό και το SUPER NEOPAL ECO είναι πιστοποιημένο από τον Eurofins (διεθνής οργανισμός ελέγχου των Πτητικών Οργανικών Ενώσεων των προϊόντων) και κατατάσσεται στην ανώτερη κλάση Α+ αναφορικά με την ποιότητα εσωτερικού αέρα. Δεν περιέχει αμμωνία ούτε επικίνδυνες ουσίες όπως βαρέα μέταλλα, ελεύθερη φορμαλδεϋδη ή αρωματικούς υδρογονάνθρακες.

Παράλληλα, το SUPER NEOPAL ECO χάρη στα εξαιρετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά του έρχεται να καταρρίψει όλους τους μύθους και τις λανθασμένες απόψεις σχετικά με τα οικολογικά χρώματα («είναι πιο ακριβά», «έχουν αμφισβητούμενη αντοχή στο καθάρισμα», «έχουν μικρότερη καλυπτικότητα» κ.α.). Ιδανικό για όλους τους εσωτερικούς χώρους, με δυο στρώσεις καλύπτει τέλεια τη βαφόμενη επιφάνεια (κάτι που σημαίνει μεγάλη οικονομία στη χρήση) και μπορεί να καθαρίζεται συχνά χωρίς να χάνει την αντοχή του. Έτσι, παραμένει για χρόνια πανέμορφο σαν καινούριο! Όσο για την χρωματική παλέτα του, διαθέτει απεριόριστο αριθμό αποχρώσεων, μέσω του συστήματος ΧΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ της Vivechrom. Μία από αυτές είναι η δική σας!

Μπείτε στο website της Vivechrom και μάθετε περισσότερα για το προϊόν που θα δώσει άλλον αέρα στο σαλόνι σας!


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ