Παναθηναϊκός: Βάζει οπαδούς στον πάγκο η “πράσινη” ΚΑΕ.

Σε μία… επαναστατική κίνηση προχωράει ο Παναθηναϊκός, που στα πλαίσια του μάρκετινγκ της ομάδας, διαθέτει στους οπαδούς του ένα «πακέτο» εισιτηρίων για τις πλέον προνομιούχες θέσεις, δίπλα στον πάγκο της ομάδας.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια τους οπαδούς της ομάδας σε καινοτόμες προσφορές και στο πλαίσιο αυτό κάνει ένα ακόμη… βήμα μπροστά, με μία νέα προνομιακή πρόταση.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωσή τους, οι “πράσινοι” θέτουν σε κυκλοφορία ένα “πακέτο” εισιτηρίων για θέσεις που βρίσκονται δίπλα από τους πάγκους των ομάδων.Η ενημέρωση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά καθώς θέτει σε κυκλοφορία πακέτο εισιτηρίων για θέσεις που βρίσκονται δίπλα από τους πάγκους των ομάδων, δίνοντας στους φιλάθλους μας τη δυνατότητα να βιώσουν μια συναρπαστική εμπειρία.

Ζήσε τον αγώνα μια «ανάσα» από τους πάγκους και το παρκέ φορώντας την επίσημη εμφάνιση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με το όνομά σου ή με το όνομα του αγαπημένου σου αθλητή και γνώρισε από… μέσα ολόκληρη την ομάδα μας.

Αυτά και ακόμη περισσότερα προνόμια περιλαμβάνονται στο συγκεκριμένο πακέτο εισιτηρίων που έχει ήδη τεθεί σε κυκλοφορία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το viva.gr ή καλέστε στα τηλέφωνα: 210-6440010 (Τρίτη έως Παρασκευή 10:00 – 17:00) ή και 214-4022539 (Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 με 17.00).

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ