Παναθηναϊκός: Νέα επετειακή φανέλα με Σαραβάκο.


Μία νέα επετειακή εμφάνιση παρουσίασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε συνεργασία με την εταιρεία αθλητικών ειδών Kappa, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Σαραβάκο, καθώς η φανέλα θυμίζει τη σεζόν 1993-94.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεργάστηκε φέτος για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες, με την ιταλική εταιρεία αθλητικών ειδών Kappa, η οποία και είχε συνδέσει το όνομά της στο παρελθόν με την ποδοσφαιρική ομάδα των “πρασίνων”.

Με αφορμή τη νέα συνεργασία των δύο πλευρών λοιπόν, δημιουργήθηκε και μία ειδική επετειακή φανέλα, που είναι βασισμένη στη σεζόν 1993-94. Για το λόγο αυτό μάλιστα επιλέχθηκε ο Δημήτρης Σαραβάκος να είναι ο πρώτος που θα τη φορέσει, καθώς αποτελούσε τον κορυφαίο παίκτη του Τριφυλλιού εκείνη την περίοδο.Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού

Με αφορμή τη συνεργασία με την Kappa μετά από 2,5 δεκαετίες, ο Παναθηναϊκός θα φορέσει στο Κύπελλο εφέτος μια ειδικά σχεδιασμένη ρετρό φανέλα.

Με στοιχεία που παραπέμπουν στην εμφάνιση της σεζόν 1993-94, Παναθηναϊκός και Kappa παρουσιάζουν σήμερα την τέταρτη φανέλα της εφετινής αγωνιστικής περιόδου, η οποία έχει το χαρακτήρα επετειακής. Με τις χαρακτηριστικές πράσινες και λευκές κάθετες ρίγες, το σήμα που φόρεσε η ομάδα τις δεκαετίες ’80, ’90 έως το 2008 σε 3D απεικόνιση, ακόμα και το έμβλημα της Kappa σε μαύρο χρώμα όπως ήταν η φανέλα του 1993-1994, αυτή η επετειακή εμφάνιση δικαιώνει το σλόγκαν που βρίσκεται στο πίσω μέρος της φανέλας στο ύψος της ωμοπλάτης #Back to the green future.

Διατίθεται από σήμερα στο νέο επίσημο κατάστημα του Παναθηναϊκού στην οδό Πανεπιστημίου 58 στην Ομόνοια, όπως και στο e-shop (www.paofc.gr) στην τιμή των 49,90 ευρώ.Η νέα επετειακή φανέλα του Παναθηναϊκού


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ