Παναθηναϊκός – Δώνης προς παίκτες: “Ευχαριστώ για την υπομονή. Σας αγαπάω όλους το ίδιο”

Ομιλία στους παίκτες του Παναθηναϊκού παραχώρησε ο Γιώργος Δώνης, ευχαριστώντας τους για την υπομονή τους και τονίζοντας ότι τους αντιμετωπίζει όλους ισάξια.

Ο Γιώργος Δώνης σε ομιλία του προς τους παίκτες, τους ευχαρίστησε για την υπομονή τους στο θέμα των πλήρωμών -κάνοντας αναφορά και στην προσπάθεια του Νίκου Νταμπίζα πάνω στο θέμα- ενώ ξεκαθάρισε πως τους αντιμετωπίζει όλους ισότιμα.Η ομιλία του προπονητή του Παναθηναϊκού προς τους παίκτες

«Θέλω κατ’ αρχάς να σας ευχαριστήσω γιατί όλοι βάλατε πλάτη αυτό το διάστημα στο ζήτημα των πληρωμών. Ο στόχος του Νίκου (σ.σ. Νταμπίζα) και ο δικός μου ήταν να επέλθει η κανονικότητα στις πληρωμές κι αυτή η κανονικότητα επήλθε και πιστεύω ότι θα συνεχιστεί μέχρι να φτάσει ο Παναθηναϊκός εκεί που πρέπει.

Ήθελα εδώ και καιρό να σας κάνω αυτήν την ομιλία, αλλά όλο κάτι τύχαινε και δεν γινόταν. Υπήρχαν άτομα μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα που είχαν πρόβλημα οικονομικό και παρόλα αυτά έβαλαν πλάτη. Όλους αυτούς τους ευχαριστούμε.

Θέλω όμως να σας πω και κάτι άλλο. Καταλαβαίνω ότι όλοι θέλουν να παίζουν. Άλλος παίζει άλλος δεν παίζει, εγώ παίρνω την απόφαση. Να ξέρετε ότι αγαπάω όλους τους παίκτες το ίδιο, μπορεί να κάνω και λάθη, αλλά δεν ξεχωρίζω κανένα.

Αυτό που θέλω είναι να υπάρχει θετική ενέργεια απ’ όλους σας. Δεν πρέπει να υπάρχει αρνητική ενέργεια. Θα είναι μία δύσκολη χρονιά για μας και πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και να σκεφτόμαστε κάθε φορά μόνο το επόμενο παιχνίδι»

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ