Τσίπρας για Αργεντινή: Η προοδευτική κυβέρνηση καλείται να μαζέψει τα σπασμένα των νεοφιλελεύθερων

Στις αλλαγές και την κυβερνητική αλλαγή στην Αργεντινή αναφέρεται με ανάρτησή του στο facebook ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Αλμπέρτο Φερνάντες και τόνισε πως για ακόμη μια φορά μια προοδευτική κυβέρνηση καλείται να μαζέψει τα σπασμένα των νεοφιλελεύθερων προκατόχων της.

Στην ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας αναφέρει: «Πριν από 4 χρόνια, με τη στήριξη των συστημικών μέσων ενημέρωσης της χώρας του και τις ευλογίες του διεθνούς οικονομικού κατεστημένου, ο εκλεχτός της Δεξιάς εξελέγη Πρόεδρος της Αργεντινής. Βασική του υπόσχεση, με νεοφιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις, να στηρίξει τη μεσαία τάξη, να μειώσει τους φόρους των επιχειρήσεων και να να διπλασιάσει τους ρυθμούς ανάπτυξης, καθότι η Αριστερά δε μπορούσε ‘λόγω ιδεοληψιών’. Τέσσερα χρόνια μετά, ο εκλεχτός του συστήματος, αφού τα έκανε θάλασσα σε όλους τους στόχους, αφού γύρισε τη χώρα πίσω στα νύχια του Δ.Ν.Τ, έχασε πανηγυρικά τις εκλογές».

Η ανάρτηση κλείνει με ευχές στον νικητή των εκλογών: «Συγχαρητήρια στον Αλμπέρτο Φερνάντες για τη μεγάλη του εκλογική νίκη. Για ακόμη μία φορά, μια προοδευτική κυβέρνηση καλείται να μαζέψει τα σπασμένα των νεοφιλελεύθερων προκατόχων της. Καλή επιτυχία!».

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here