Χίμκι – Παναθηναϊκός: Το πάλεψε αλλά… Οι Ρώσοι “έτρεχαν” με 103.


Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε ούτε τώρα να κάνει σερί, έστω και δύο, νικών. Παρά τις προσπάθειες των Καλάθη και Φριντέτ η Χίμκι επέβαλλε το ρυθμό της στη Μόσχα και με την τριάδα των Σβεντ, Τίμα και Μπούκερ να είναι «καυτή» εκτέλεσε του «πράσινους» με σκορ 103-86 οι οποίοι πλέον έχουν ρεκόρ 2-3 στη Euroleague.

Ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Χίμκι στη Μόσχα με 103-86. Το “τριφύλλι” έπαιξε 40 λεπτά σε ένα ρυθμό που βολεύει κατ’εξοχήν τους Ρώσους, χωρίς να δίνει καμία σημασία στην άμυνα και η ήττα ήρθε φυσιολογικά αφού οι Σβεντ-Τίμα-Μπούκερ βρήκαν χώρους και ελεύθερα σουτ κάνοντας… πάρτι.

Από τους “πράσινους” ξεχώρισε ο Φριντέτ και ο Καλάθης ενώ και ο Ράις με τον Βουγιούκα έκαναν ότι μπορούσαν αλλά η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη έδειξε να μένει από δυνάμεις στο 4ο καθοριστικό δεκάλεπτο.

Δείτε το LIVE του αγώνα ΕΔΩ

Με το μυαλό στην επίθεση ξεκίνησαν το ματς Χίμκι και Παναθηναϊκός, με τους Ρώσους να κυριαρχούν στην περιφέρεια έχοντας 4/6 τρίποντα στην 1η περίοδο αλλά τους “πράσινους” να βρίσκουν πολλές λύσεις από την ρακέτα, με Γουάιλι και Βουγιούκα.

Το “τριφύλλι” έμεινε έτσι κοντά στο σκορ αρχικά ενώ στη συνέχεια προσπέρασε και η περίοδος έκλεισε με τους “πράσινους” στο +4 (25-29) και να μην έχουν υποπέσει σε κανένα λάθος.

Η δεύτερη περίοδος συνεχίστηκε με την άμυνα σε ρόλο… κομπάρσου και για τις δύο ομάδες. Ο Σβεντ κουβαλούσε το βάρος της επίθεσης για τη Χίμκι αλλά οι υπόλοιποι της περιφέρειας είχαν “σιωπήσει” οπότε ήρθε ο Ζάιτσεφ από τον πάγκο να δώσει λύσεις στους γηπεδούχους αλλά ο Παναθηναϊκός είχε… Φριντέτ.

Ο Αμερικανός δημιουργούσε και εκτελούσε με μεγάλη ευκολία, συμπαρασύροντας και τους υπόλοιπους στο ρυθμό του, τη στιγμή που και Ντεσόν Τόμας και ο Ταϊρίς Ράις ήταν εξίσου εύστοχοι με αποτέλεσμα οι “πράσινοι” να διευρύνουν το προβάδισμά τους πηγαίνοντας στο ημίχρονο με το σκορ 50-55 υπέρ τους.

Περισσότερα σε λίγο…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ