Άγριες Μέλισσες: Η Λενιώ δίνει spoiler και είναι «καυτό»! (photos)


Η Μαρία Κίτσου καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό με την ερμηνεία της ως Λενιώ στην σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» που φέτος σαρώνει τα πάντα και έκανε την αποκάλυψή της.

Η ηθοποιός σε συνέντευξη της μίλησε για το αν θα διεκδικήσει ξανά τον Λάμπρο, αν υπάρχει κάτι που μπορεί να μπει ανάμεσα στις αδερφές και αν ο Θωμάς θα είναι σύμμαχος ή εχθρός.

Η Λενιώ είναι γυναίκα της εποχής της;

«Η Λενιώ είναι ένα πολύ ευαίσθητο πλάσμα. Αλλά για να επιβιώσει μέσα σε δύσκολες συνθήκες, έχει σκληρύνει. Με κάποιον τρόπο λοιπόν έχει αναγκαστεί να πάει μπροστά από την εποχή της. Πάντα ήταν ελεύθερο πνεύμα και ανοιχτό μυαλό και το δείχνουν και οι αντιλήψεις της. Σίγουρα είναι μια γυναίκα πολύ διαφορετική από τις υπόλοιπες και ένας χαρακτήρας που δύσκολα συναντάς -τηλεοπτικά και μάλιστα σε σίριαλ εποχής».

Στο χαρακτήρα της έχει παίξει ρόλο και το γεγονός ότι πληγώθηκε από τον Λάμπρο;

«Σίγουρα. Ενώ ήταν και είναι ευαίσθητη και ρομαντική, και πιστεύει στον αιώνιο έρωτα, η προδοσία, όπως τη θεωρεί, του Λάμπρου την έριξε από το συννεφάκι, στο οποίο ζούσε. Και γι» αυτό έχει γίνει πιο σοβαρή απέναντι στο θέμα του έρωτα και δεν θέλει οι αδερφές της να κακοπάθουν, όπως κακόπαθε αυτή».

Θα τη δούμε να διεκδικεί ξανά τον Λάμπρο;

«Ήδη έχει υπάρξει ένα μικρό πισωγύρισμα, το οποίο θα σηματοδοτήσει την αρχή μιας πολύ βασανισμένης πορείας των δύο ηρώων. Όλοι οι μεγάλοι έρωτες, οι τόσο καταλυτικοί, όπως θα αποκαλυφθεί ότι είναι ο ερωτάς τους, δεν μπορούν να ξεχαστούν εύκολα. Κι αυτό θα βαρύνει πολύ επάνω τους, γιατί είναι δύο πολύ ηθικοί ήρωες. Δεν θέλουν να πατήσουν επί πτωμάτων, αλλά μεσάτους υποφέρουν και θα υποφέρουν. Εξαιτίας λαθών άλλων φυσικά και λάθος αποφάσεων των ίδιων θα βασανιστούν πολύ».

Άγριες Μέλισσες

Υπάρχει κάτι που μπορεί να μπει ανάμεσα στις τρεις αδερφές;

«Θεωρώ ότι το μόνο που μπορεί να μπει ανάμεσα τους είναι ο χαρακτήρας τους, το γεγονός ότι είναι πολύ περήφανες, πολύ πεισματάρες. Δεν μπορεί κανένας άλλος να τις λυγίσει και δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους. Είναι αυτό που τις κάνει ξεχωριστές στο χωριό».

Ο Θωμάς θα είναι σύμμαχος ή εχθρός;

«Έλα, ντε! Ο Θωμάς είναι ένας πολύ αμφιλεγόμενος χαρακτήρας, ο οποίος θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή όλων, όχι μόνο της Ελένης. Έρχεται με έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό, είναι πληρωμένος κατάσκοπος από τη Μυρσίνη και είναι ένας χαρακτήρας με πολλά και φοβερά μυστικά. Αλλά, όπως κάθε άνθρωπος, έχει τις αδυναμίες του και εκεί που περιμένει τα πράγματα κάπως, θα του έρθουν αλλιώς. Παρόλο που είναι ένας σκοτεινός χαρακτήρας, έχει ειλικρίνεια στα λόγια του. Έχει περάσει πολλά, έχει μάθει να επιβιώνει, απλώς τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα υπολογίζει», είπε στο 7 μερες tv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ