Euroleague: “Επελαύνουν” Αρμάνι, Αναντολού – Έκπληξη από Βιλερμπάν. Η βαθμολογία στη Euroleague


Η Αναντολού νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό ενώ η Βιλερμπάν έκανε την έκπληξη της βραδιάς «λυγίζοντας» τη Μπασκόνια στη Γαλλία. Η Αρμάνι Μιλάνο πέτυχε την τέταρτη σερί νίκη της με «θύμα» αυτή τη φορά την Άλμπα Βερολίνου στη Γερμανία. Η βαθμολογία στη Euroleague.

Η Αναντολού Εφές έκανε το καθήκον της απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα παίρνοντας τη νίκη με 85-70 και ανεβάζοντας το ρεκόρ της στη Euroleague σε 4-1 πριν έρθει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Οι Τούρκοι προηγήθηκαν με 21-9 στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά στη συνέχεια “φρέναραν”, βλέποντας τον Ερυθρό Αστέρα να απαντά με επιμέρους σκορ 2-20 στο τρίτο δεκάλεπτο και να περνάει μπροστά στο σκορ (49-51).

Ωστόσο, με πρωταγωνιστή τον Βασίλιε Μίτσιτς (26π., 5ασ., 2ρ., 2κλ.) οι γηπεδούχοι απάντησαν με επιμέρους σκορ 36-19 και πήραν τελικά τη νίκη με 85-70, υποχρεώνοντας ταυτόχρονα τους Σέρβους στην τέταρτη ήττα τους στη διοργάνωση.

Με άμυνα που… τσάκιζε και απόλυτη συγκέντρωση η Βιλερμπάν επικράτησε της Μπασκόνια (66-63) στο “Αστρομπάλ” παίρνοντας την τρίτη της νίκη στη Euroleague και εξελίσσεται στην ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης στο ξεκίνημα.

Κορυφαίος για τους Γάλλους ήταν ο καταπληκτικός Τζεκίρι, ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 16 πόντους και 11 ριμπάουντ. Για τους Βάσκους πάλεψε όσο μπορούσε ο Σενγκέλια (17 πόντοι, 7 ριμπάουντ).

Σπουδαία νίκη και για την Αρμάνι Μιλάνο που πέρασε από τη Γερμανία επικρατώντας επί της Άλμπα Βερολίνου (78-81) και παίρνοντας την τέταρτη σερί νίκη της στη διοργάνωση μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τη Μπάγερν.

Οι Ιταλοί παρ’ ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 33-26 στο ημίχρονο επέστρεψαν δυναμικά στο δεύτερο μέρος και έφτασαν στη νίκη με τον επανακάμψαντα Νέντοβιτς να δίνει τη χαριστική βολή στην Άλμπα -που έχει ρεκόρ 1-4 πλέον- με τρίποντο 6” πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Πρώτος σκόρερ και κορυφαίος ο Ροντρίγκεθ με 17 πόντους, 4 ασίστ και άλλα τόσα ριμπάουντ ενώ καθοριστικός στην επιστροφή του στη δράση ήταν και ο Νέντοβιτς με 12 πόντους. Από τους υπόλοιπους ξεχώρισε ο Σκόλα που είχε 14 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε λιγότερο από 20 λεπτά.

Από τους ηττημένους πρώτος σκόρερ, με 20 πόντους, ήταν ο Σίβα, αλλά ξεχώρισε και ο Γκιεντράιτις, ο οποίος είχε 18 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα.Η βαθμολογία στη Euroleague


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ