Μαριάννα Τουμασάτου: «Στην τρίχα δεν ήμουν, δεν είμαι και δεν θα είμαι ποτέ» (photos)


Η Μαριάννα Τουμασάτου τα είπε έξω από τα δόντια.

Για δεύτερη τηλεοπτική χρονιά πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» του ΑΝΤ1. Η ηθοποιός ανέφερε αν είναι πιο κουραστικά τα γυρίσματα σε σχέση με ένα εβδομαδιαίο σίριαλ, αν έχουν αλλάξει οι συνθήκες εργασίας στην τηλεόραση προ κρίσης και σήμερα και αν ως γυναίκα και ως ηθοποιός πρέπει να είναι συνεχώς στην… τρίχα.

Έχετε συμμετάσχει σε πολλές καθημερινές σειρές. Είναι περισσότερο κουραστικά τα γυρίσματα σε σχέση με μια εβδομαδιαία;

«Εγώ και σε εβδομαδιαίες σειρές όπου δούλευα, κάθε μέρα δούλευα. Στα καθημερινά σίριαλ μας πιέζουν οι χρόνοι που και αυτό είναι αγχωτικό. Μετά την κρίση δουλεύουμε 10ωρα. Παλιά δουλεύαμε 8ώρα. Είναι πιο κουραστικό έτσι κι αλλιώς».

Έχουν αλλάξει οι συνθήκες εργασίας στην τηλεόραση προ κρίσης και σήμερα;

«Υπάρχει κάτι που δεν έχει αλλάξει από το παρελθόν; Είναι πιο κάτω οι μισθοί μας αλλά περισσότερες οι ώρες εργασίας. Όταν βιάζεσαι να κάνεις κάτι, είναι σίγουρο ότι δεν μπορείς να το κάνεις όσο καλύτερα μπορείς. Περνώντας βέβαια τα χρόνια και αποκτώντας πείρα, έχεις ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα έτσι κι αλλιώς. Όταν όμως έχεις χρόνο να δουλέψεις μια σκηνή, δεν είναι λογικό ότι θα γίνει καλύτερη; Δεν λέω πως τώρα δεν είναι καλές οι σκηνές, απλώς εάν είχαμε λίγο χρόνο παραπάνω θα ήταν ακόμα καλύτερες. Επιπλέον, έχουν χαθεί και ειδικότητες. Π.χ. δεν υπάρχουν πια μακενίστες. Πώς σταμάτησε να υπάρχει ο γαλατάς, γιατί ο κόσμος άρχισε να πηγαίνει στα σουπερμάρκετ, έτσι σταμάτησαν να υπάρχουν και οι μακενίστες.. Είναι θέμα τεχνικής φύσεως…»

Μαριάννα Τουμασάτου

Φέτος τα κανάλια επένδυσαν σε σειρές και οι τηλεθεατές επέστρεψαν σε αυτές. Είναι θετικό για το τηλεοπτικό μας μέλλον;

«Εμ δεν είναι; Λογικό! Από τη στιγμή που υπάρχει μυθοπλασία, δεν είναι καλύτερο από το να βλέπουμε τηλεπαιχνίδια και ξένα πρότζεκτ; Και ως κείμενο αλλά και ως παίξιμο…»

Ως ηθοποιός και ως γυναίκα, πρέπει να είστε συνεχώς στην τρίχα;

«Όχι, δεν είναι δουλειά μου να είμαι περιποιημένη επειδή είμαι ηθοποιός! Αν θέλω να είμαι περιποιημένη, είμαι περιποιημένη ως άνθρωπος, γιατί θέλω να προσέχω λίγο τον εαυτό μου. Στην τρίχα δεν ήμουν, δεν είμαι και δεν θα είμαι ποτέ», είπε στο Τηλέραμα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ