Elif: Ο Σελίμ καταδικάζεται σε φυλάκιση 10 ετών (Photos)


Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στη σειρά, Elif!

Η Γκόντζα ξεκινάει τις διαδικασίες του διαζυγίου. Ο Σερντάρ γίνεται έξαλλος όταν το μαθαίνει. Τηλεφωνεί στον Ουμίτ και του ζητάει να βρει έναν τρόπο να υπογράψει η Αρζού τα χαρτιά. Όταν η Αρζού υπογράψει τα χαρτιά, ο Σερντάρ θα μπορεί να χρησιμοποιεί τα χρήματα της εταιρίας.

Ο Ουμίτ όμως αρνείται λέγοντας πως μόλις έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της Αρζού και αυτό που του ζητάει να κάνει μπορεί να τα καταστρέψει όλα. Ο Σερντάρ αρχίζει να υποψιάζεται τις προθέσεις του Ουμίτ. Η Αρζού στέλνει ένα μήνυμα στον Ουμίτ και ζητάει τη βοήθειά του. Του ζητάει να βρει κάποιον που έχει σχέση με τον Σελίμ και την οικογένειά του. Ο Ουμίτ της λέει πως θα το σκεφθεί.

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στη σειρά!

Η Γκόντζα έχει ναυτία και είναι μάλλον έγκυος. Η Ζεϊνέπ πρέπει να παρευρεθεί σε μια συνάντηση και είναι η μέρα της δίκης του Σελίμ. Τελικά η συνάντηση ακυρώνεται αλλά δεν καταφέρνει να φτάσει στο δικαστήριο στην ώρα της.

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της σειράς, Elif στο Star;

Βλέπει τον Σελίμ έξω από τα δικαστήρια και εκείνος της λέει πως καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 ετών. Όλη η οικογένεια αναστατώνεται από τα νέα. Τα νέα έχουν αντίκτυπο και στην εταιρία και η Ζεϊνέπ αναλαμβάνει να απαντάει σε όλα τα τηλεφωνήματα αλλά δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα και ζητάει τη βοήθεια του Ουμίτ. Η Ελίφ έχει μια ιδέα που θα μπορούσε να σώσει τον Σελίμ…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ