Μάνη: Νέες αποκαλύψεις – ΣΟΚ για την κακοποίηση της 12χρονης από τον ιερέα


Νέες αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση κακοποίησης της 12χρονης στη Μάνη έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας.

Η 12χρονη μίλησε για πρώτη φορά για τα όσα βίωνε τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ φιλοξενούταν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Τότε είχε καταγγείλει τόσο τον ιερέα, που αποκαλούσε μπαμπά της, όσο και τον παππού της. Στην κατάθεσή της είχε πει:

«Ο μπαμπάς ήρθε χωρίς το παντελόνι και το εσώρουχο και μου έβγαλε το παντελόνι και το κιλοτάκι μου και μου έκανε κάτι κακό και εγώ πονούσα. Αυτό έχει γίνει και μία άλλη φορά. Μετά ήλθε η μαμά στο σπίτι και μας βρήκε στο κρεβάτι. Είπε “τι κάνετε εκεί;” Εγώ της είπα ότι “έκανε αυτό με το ζόρι”. Η μαμά μετά με χτύπησε με τα χέρια της. Αυτά που μου έκανε ο ιερέας μου τα είχε κάνει και ο παππούς».

Αρνείται τα πάντα ο ιερέας

Μέσα από τη φυλακή ο ιερέας επιμένει στην αθωότητά του και αρνείται τα πάντα.

«Ουδέποτε έμεινα εγώ μόνος με το παιδί και ουδέποτε είπα στο παιδάκι να έρθει στο δικό μου δωμάτιο. Εγώ το παιδάκι το περιέβαλα με στοργή και αγάπη. Το διάβαζα γιατί δεν είχε πάει ποτέ σχολείο το παιδί αυτό. To έχουν μπλέξει το παιδί. Το έχουνε βάλει και πιθανόν το 90% είναι η μητέρα, γιατί αυτό από την πρώτη στιγμή και σε μένα και στην κόρη μου είχε εκφράσει ότι το είχε πειράξει σεξουαλικά ο παππούς».

«Τις πήρα σπίτι μου κατά παράκληση της μητέρας», δηλώνει ο παπάς

Τον Ιούνιο του 2019 η ανήλικη έδωσε και δεύτερη κατάθεση. Ισχυρίστηκε ότι τη χτυπούσαν η μητέρα της, ο παππούς της αλλά και ο ιερέας. Ζητούσε να τιμωρηθούν οι δύο άνδρες, λέγοντας πως δεν ήθελε να γυρίσει στο σπίτι της.

«Όταν η μαμά είδε ότι ο μπαμπάς ξάπλωσε πάνω μου της είπε ότι εγώ ήθελα. Και μετά η μαμά με χτύπησε με τη ζώνη και με έβγαλε έξω από το σπίτι και έμεινα πολύ ώρα έξω μέχρι το πρωί και ήμουν γυμνή και έκλαιγα. Και όταν ήμουν έξω βγήκε η μαμά και με χτυπούσε».

Ο ιερέας επιμένει πως όλα αυτά είναι αναληθή. «Εγώ ουδέποτε πήγα να ασελγήσω σε ένα ανήλικο παιδί και ειδικά γιατί έχω μεγαλώσει έξι παιδιά και τα πέντε είναι κορίτσια. Είμαι ο μοναδικός άντρας ο οποίος πήρε την επιμέλεια μέχρι 18 ετών. Εγώ κατά παράκληση της μητέρας τους πήρα για ενάμιση μήνα, γιατί έψαχνε να βρει εργασία γιατί ζούσαν εκεί που ζούσαν με τον παππού και τη γιαγιά ήταν μία τρώγλη πραγματική και ήταν άθλιες οι συνθήκες διαβίωσής τους».

Μητέρα 12χρονης: «Δε μου είπε ότι την πείραξε ο ιερέας»

Η μητέρα της ανήλικης στην κατάθεσή της είχε υποστηρίξει πως «κάποια στιγμή ο παπάς μου διάβασε τα χαρτιά που λέγανε ότι η κόρη μου είχε πετάξει τα εσώρουχά της που είχαν αίμα και ότι την είχε πειράξει σεξουαλικά ο ίδιος. Εγώ δεν τον πίστεψα. Ρώτησα την κόρη μου και δε μου έλεγε κάτι».

Ωστόσο, η γυναίκα, αλλάζοντας την αρχική της κατάθεση, ισχυρίστηκε ότι «την έχει πειράξει την κόρη μου» και ζήτησε «να μείνει στη φυλακή».

Ο παππούς της ανήλικης φέρεται να λύγισε όταν έμαθε ότι η εγγγονή του τον καταγγέλλει, λέγοντας ότι καλύτερα να είχε πεθάνει αν είχε κάνει αυτό το πράγμα στο κορίτσι.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ