ΑΕΚ – Βράνιες: Προπόνηση μόνος του. Πήρε στο… κυνήγι τον Μπακάκη


Ο Τύπος της Τετάρτης (30.10.2019) περιγράφει απίστευτα σκηνικά που έχουν συμβεί στην ομάδα, με πρωταγωνιστή τον Όγκνιεν Βράνιες. Σκληρά μέτρα από Ίβιτς.

Η ΑΕΚ ζει τις τελευταίες ημέρες στην «τρέλα» του Όγκνιεν Βράνιες και οι «κιτρινόμαυροι» προσπαθούν να… μαζέψουν την κατάσταση κι έτσι να επαναφέρουν την ηρεμία στην ομάδα.

Το περιβόητο πάρτι γενεθλίων του Βράνιες φαίνεται όμως πως δεν ήταν το μοναδικό παράπτωμα του Βόσνιου αμυντικού. Σύμφωνα με δημοσίευμα της “LiveSport” ο Όγκνιεν Βράνιες παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον Μιχάλη Μπακάκη στα Σπάτα λίγο πριν την επίσκεψη του Ίλια Ίβιτς μάλιστα!

Η διαφωνία μεταξύ των δύο για μία φάση στην προπόνηση κατέληξε σε καυγά και το δημοσίευμα θέλει τον Βράνιες να παίρνει στο… κυνήγι τον Μπακάκη μέσα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας πριν μπουν στη μέση οι ψυχραιμότεροι και λυθεί το ζήτημα.

Αντίστοιχα περιστατικά φαίνεται να υπήρξαν σε άλλες προπονήσεις με τον Λιβάγια αλλά και με τον Σιμάο, με την κατάσταση να μην ξεφεύγει στο… παρά πέντε ενώ σε άλλο περιστατικό που αναφέρεται την… πλήρωσαν οι κάδοι που κλώτσαγε ο Βόσνιος, με αποτέλεσμα να ενοχληθεί πολύ ο προπονητής της ομάδας Νίκος Κωστένογλου.

Σύμφωνα και πάλι με τη “Live Sport” o Βράνιες αναμένεται να τιμωρηθεί με ένα μήνα αποκλεισμό από τις δραστηριότητες της ομάδας, αφού όχι μόνο δεν θα παίζει αλλά θα προπονείται και μόνος του σε διαφορετική ώρα από την υπόλοιπη ομάδα.

Κατά αυτόν τον τρόπο θέλει ο Ίβιτς να κάνει ξεκάθαρο πως ούτε ο ίδιος ούτε κανείς άλλος στην ΑΕΚ θα ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές που μόνο κακό κάνουν στην ομάδα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ