Αν ήμουν πλούσιος: Από τον ΣΚΑΙ… στον Ant1 – Ποιος ηθοποιός μπαίνει στη σειρά; (Exclusive)

Νέα είσοδος στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος».

Ο ηθοποιός, τον οποίο απολαύσαμε την περασμένη σεζόν στη σειρά του ΣΚΑΙ «Όσο έχω εσένα», εισβάλλει στη σειρά, ενσαρκώνοντας τον πρώην σύντροφο της Δάφνης, δηλαδή τον …. άφαντο πατέρα του μικρού Φοίβου, και τα κάνει όλα άνω κάτω….

Γοητευτικός, ονειροπόλος, καλομαθημένος, υπερφίαλος, αλλά και… παρτάλι από τα λίγα.

Πρώτα και πάνω απ’ όλα η καλοπέρασή του. Πριν από 6 χρόνια, εγκατέλειψε με ένα σημείωμα τη Δάφνη, λίγο πριν αυτή φέρει στον κόσμο τον Φοίβο, γιατί δεν άντεχε στην ιδέα ότι θα θυσιάσει την ελευθερία του και θα γίνει πατέρας.

Ουσιαστικά δεν θέλησε να ωριμάσει το παιδί που έχει μέσα του, για να μεγαλώσει το δικό του παιδί! Το υπερτροφικό «εγώ» του το έχει θρέψει η νεόπλουτη οικογένειά του και έτσι ο Αλέξης μεγάλωσε πιστεύοντας ότι μπορεί να κάνει τον κόσμο να γυρίζει για πάρτη του. Επανεμφανίζεται στη ζωή της Δάφνης διεκδικώντας δυναμικά μια θέση στη ζωή του παιδιού του.

Είναι μετανιωμένος για ό,τι έκανε, ενώ είχε ένα σοβαρό ατύχημα, που άλλαξε τη ζωή του. Η Δάφνη είναι αρνητική πιστεύοντας ότι όπως εμφανίζεται ξαφνικά στη ζωή τους, μια μέρα θα εξαφανιστεί πάλι. Ο Αλέξης, όμως, επιμένει ότι ήρθε για να μείνει. Και θα μείνει φέρνοντας τα πάνω κάτω…

Δείτε για ποιον ηθοποιό πρόκειται στη gallery

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ