ΑΕΚ: Απολογήθηκε για τον χαιρετισμό ο Τούρκος παίκτης. “Κόκκινο πανί” για την ORIGINAL


Απολογήθηκε για την ενέργειά του, να χαιρετήσει στρατιωτικά, ο Τούρκος τερματοφύλακας της ΑΕΚ στο χάντμπολ, Γιουνούς Οζμοσούλ αλλά πλην της δεδομένης τιμωρίας από τη διοίκηση ο παίκτης είναι ανεπιθύμητος για τους οργανωμένους οπαδούς της «Ένωσης» όπως έγραψε σε ανακοίνωσή της η ORIGINAL.

Συγνώμη ζήτησε ο Γιουνούς Οζμοσούλ από τους ιθύνοντες της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, για την κίνησή του να χαιρετήσει στρατιωτικά στο ματς της εθνικής του ομάδας με την αντίστοιχη του Βελγίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ώρα των Σπορ”, ο Οζμοσούλ απολογήθηκε, τονίζοντας ότι δεν φανταζόταν ότι η κίνησή του αυτή θα προκαλούσε τέτοιες αντιδράσεις. “Ζητώ συγγνώμη για την κίνηση μου. Δεν φανταζόμουν ότι αυτή η ενέργεια μου, θα είχε τόσο μεγάλο αντίκτυπο. Θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ. Τιμώ και σέβομαι την ιστορία της ΑΕΚ».

Η διοίκηση της ΑΕΚ πάντως αναμένεται να τιμωρήσει παραδειγματικά τον Τούρκο γκολκίπερ τη στιγμή που ο Ολυμπιακός χθες στην περίπτωση Αλί Τινκίρ έφτασε ως το… τέρμα λύνοντας το συμβόλαιο του παίκτη.

Την ίδια στιγμή πάντως που στη διοίκηση της “Ένωσης” δεν έχουν αποφασίσει πως θα κινηθούν ακριβώς στην περίπτωση του παίκτη αναλογικά με το βάρος της τιμωρίας, οι οπαδοί της ομάδας έχουν πάρει ήδη θέση ζητώντας την άμεση απομάκρυνσή του μέσω επίσημης ανακοίνωσης της ORIGINAL, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει για το θέμα το εξής:

“τα πιστεύω του συγκεκριμένου παίχτη στο θέμα αυτό, αλλά κυρίως τα δικά μας πιστεύω, θεωρούμε ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – σε οποιοδήποτε τμήμα της – ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ «ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ»… στρατιωτικά, επικροτώντας μια γενοκτονία, έναν πόλεμο, μία εισβολή.
Ως εκ τουτου ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ άμεσα την απομάκρυνση του συγκεκριμένου παίχτη από την ΑΕΚ…εχτές! ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ !”

H ανακοίνωση της ORIGINAL


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ