ΑΕΚ: Τρίμηνη διακοπή συμβολαίου στον Τούρκο παίκτη της για… στρατιωτικό χαιρετισμό.

Μπορεί ο Τούρκος γκολκίπερ της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, Γιουνούς Οζμουσούλ, να εξέφρασε τη μεταμέλεια του για τον στρατιωτικό χαιρετισμό που έκανε μετά από αγώνα της Εθνικής του ομάδας, ωστόσο η Ερασιτεχνική ΑΕΚ τον τιμώρησε με τρίμηνη διακοπή συμβολαίου.

Ο στρατιωτικός χαιρετισμός του τερματοφύλακα της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, Γιουνούς Οζμουσούλ στο ματς της Τουρκίας με το Βέλγιο σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, προκαλώντας την αντίδραση της “Original 21”.

Ολυμπιακός: Επίσημο! Εκτός ομάδας ο Τούρκος παίκτης που χαιρέτισε στρατιωτικά

O παίκτης απολογήθηκε, τονίζοντας ότι δεν φανταζόταν ότι η κίνησή του αυτή θα προκαλούσε τέτοιες αντιδράσεις και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ αποφάσισε να τον τιμωρήσει με τρίμηνη διακοπή συμβολαίου. Παράλληλα, ανακοίνωσε πως το υψηλό πρόστιμο που θα του επιβληθεί θα διατεθεί σε δομές που ασχολούνται με τους πρόσφυγες.Η ανακοίνωση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ:

“Η ΑΕΚ πιστή στα ιδανικά, τις αξίες και τα δημοκρατικά ιδεώδη που εκφράζει από την πρώτη μέρα της ιδρύσεώς της, έδωσε τη δυνατότητα στον αθλητή Γιουνούς Οζμουσούλ να απολογηθεί για το συμβάν στο οποίο ενεπλάκη, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού και του Εσωτερικού Κανονισμού του Σωματείου.

Ο αθλητής απολογήθηκε και εξέφρασε την ειλικρινή του μεταμέλεια και τη συγγνώμη του προς τον κόσμο, τη διοίκηση, τους συμπαίκτες του, τους προπονητές του και ολόκληρη την οικογένεια της ΑΕΚ.

Λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του Καταστατικού και του Εσωτερικού Κανονισμού, την απολογία του αθλητή, τις εισηγήσεις του Δ.Σ. και την απαξία της ενέργειάς του αθλητή, η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει ότι επιβάλει στον αθλητή Γιουνούς Οζμουσούλ την κύρωση της διακοπής συμβολαίου για τρεις μήνες και τον αποκλεισμό του από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας, καθώς επίσης και υψηλό χρηματικό πρόστιμο, το ποσό του οποίου θα διατεθεί σε δομές που ασχολούνται με τους πρόσφυγες”.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ