Elif: Η Ελίφ έχει ένα σχέδιο για να βγει ο Σελίμ από τη φυλακή- Θα τα καταφέρουν; (Photos)


Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στη σειρά, Elif!

Ο Βεϊσέλ δέχεται επίθεση από κάποιους άντρες. Τον χτυπάνε στο κεφάλι και ο Βεϊσέλ χάνει τις αισθήσεις του. Όταν συνέρχεται ο Βεϊσέλ λέει στον Μουράτ πως ίσως το περιστατικό αυτό έχει να κάνει με τη Μουάλα και πως αυτός που τον χτύπησε ήταν ο άντρας της ή ο αγαπημένος της. Αποφασίζουν να μην μιλήσουν σε κανέναν και να το κρατήσουν μυστικό.

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στην Elif

Όταν επιστρέφουν σπίτι, η Τουλάι τους μιλάει για τις απιστίες του γείτονά τους. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ νιώθουν άβολα και ανήσυχα. Η Ασουμάν περνάει τη νύχτα της στο σπίτι της Γκόντζα. Πιστεύουν πως η Γκόντζα είναι έγκυος. Νιώθει άσχημα και μόνο στην ιδέα πως θα κάνει το παιδί του Σερντάρ. Η Ασουμάν φροντίζει την Γκόντζα. Όταν η Γκόντζα κοιμάται, η Ασουμάν βρίσκει τα κοσμήματά της και τα δοκιμάζει. Η Ελίφ έχει μια ιδέα για να βοηθήσει τον Σελίμ και γράφει ένα γράμμα στον δικαστή.

Tι θα δούμε στη σειρά, Elif;

Ο Σερντάρ είναι σίγουρος πια πως ο Ουμίτ έχει αισθήματα για την Αρζού. Του τηλεφωνεί αλλά εκείνος δεν απαντάει. Ο Ουμίτ βρίσκεται σε μεγάλο δίλλημα αλλά αποφασίζει να πει τα πάντα στην Αρζού. Η Αρζού τον κατηγορεί πως είναι ένας ψεύτης και πως δεν τον εμπιστεύεται πια. Ο Ουμίτ της ζητάει να τον ακούσει αλλά η Αρζού είναι έξαλλη…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ