Κι όμως! Ζευγάρι της Ελληνικής showbiz είναι μαζί από τα 17 τους (Photos)


Aνερχόμενη και ταλαντούχα, η ηθοποιός κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στον θεατρικό χώρο μέσα από δυνατά στοιχήματα υποκριτικής αλλά και χάρη στην επιθυμία της να ανεβάζει συνεχώς τον καλλιτεχνικό πήχη.

Μέχρι τώρα, όπως αναφέρει η Real, ξέραμε όλα όσα αφορούσαν την επαγγελματική της πορεία, μέχρι που η ίδια ανήρτησε στα social media μια φωτογραφία στην αγκαλιά ενός άντρα σε ένα καφέ στο Νιου Τζέρσεϊ, όπου απολάμβαναν το πρωινό τους.

«Σαν σήμερα, πριν από επτά χρόνια…Το μόνο που άλλαξε είναι το pancake για πρωινό», έγραψε, με τους φίλους της να σχολιάζουν το τρυφερό ενσταντανέ.

Ποιος είναι, όμως ο άντρας που βρίσκεται στο πλευρό της;

Είναι ο Σπύρος Κοκκώσης, ο οποίος ασχολείται με τουριστικές επιχειρήσεις στην Κεφαλονιά, από όπου κατάγεται και η Αμαλία, και είναι μαζί της από τότε που ήταν και οι δύο 17 χρόνων.

Ο Σπύρος μάλιστα, υπήρξε η μεγάλη αδυναμία του αείμνηστου πατέρα της και όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή, ο ίδιος στάθηκε βράχος στο πλευρό της συντρόφου του.

Οι δυο τους είναι αχώριστοι και όσοι τους ζουν από κοντά δηλώνουν σίγουροι ότι η σχέση τους θα οδηγηθεί στα σκαλιά της εκκλησίας.

Δείτε για ποιο ζευγάρι πρόκειται στη gallery που ακολουθεί

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ