NBA: Ακόμα… σκοράρουν Ρόκετς και Γουίζαρντς – Σοκ στους Γουόριορς με Κάρι. Τα αποτελέσματα στο ΝΒΑ


Ρόκετς και Γουίζαρντς έδωσαν επιθετικό ρεσιτάλ στο μεταξύ τους ματς σημειώνοντας μαζί πάνω από… 300 πόντους τους 59 εκ των οποίων ο κορυφαίος Τζέημς Χάρντεν. Οι Γουόριορς βίωσαν άλλη μία ήττα, αυτή τη φορά από τους Σανς αλλά αυτό που πόνεσε τους «μαχητές» ήταν ότι είδαν τον Στεφ Κάρι να αποχωρεί με σπασμένο χέρι από το παρκέ!

Ρόκετς και Γουίζαρντς έδωσαν ένα φοβερό ματς στο οποίο ίσχυσε το κλισέ ότι κέρδισε το… μπάσκετ αλλά οι Ρόκετς είχαν και Τζέιμς Χάρντεν και Γουέτσμπρουκ και πήραν τη νίκη με 159-158 (!) έστω κι αν αυτό έγινε στο τελευταίο δευτερόλεπτο με μία βολή του “Μούσια” .

Ο Τζέιμς Χάρντεν ήταν απλά απίστευτος με 59 πόντους (17/18β., 12/18διπ., 6/14τρ.), ο Ουέστμπρουκ έκανε άλλο ένα«trible double» με 17 πόντους, 10 ριμπάουντ, 12 ασίστ ενώ από την πλευρά των ηττημένων ο Μπράντλει Μπιλ έβαλε 46 πόντους (11/12β., 7/8διπ., 7/12τρ., 8ασ.), ο Χατσιμούρα είχε 23, ο Μπέρτανς 21 για τους Ουίζαρτς.

Οι Γουόριορς επιβεβαίωσαν για ακόμα μία φορά ότι δεν είναι πια η ομάδα που ήταν κάποτε αφού ηττήθηκαν και από τους Σαν με 121-110 δεχόμενοι μάλιστα ένα σερί 30-0 στην πρώτη περίοδο! Το χειρότερο απ’όλα όμως για την ομάδα του Γκόλντενστέιτ ήταν ότι ο Στεφ Κάρι προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ αποχωρώντας από το ματς με πόνους και η πρώτη διάγνωση κάνει λόγο για σπαμένο χέρι..


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ