Το Πρωινό «στόλισε» την εκπομπή του Λιάγκα: «Έχουμε όλοι το ίδιο αποκλειστικό κάθε μία ώρα»

Η εκπομπή «Το Πρωινό» πέταξε τα βέλη του στην εκπομπή «Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα» και αφορμή στάθηκε το αποκλειστικό θέμα για το My Style Rocks, που το ίδιο θέμα αποκλειστικό το είχε μία ώρα πριν η εκπομπή του ΑΝΤ1!

Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Γραμμέλη παρουσίασε στο Πρωινό το αποκλειστικό ρεπορτάζ της για την παρουσιάστρια του My Style Rocks και λίγο αργότερα η Κλεοπάτρα Πατλάκη μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», παρουσίασε το ίδιο αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Οι εκπομπές είχαν το ίδιο θέμα αποκλειστικό για το… My Style Rocks!

Έτσι σήμερα, η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε: «Γενικά, το My Style Rocks είναι ένα θέμα που εμένα με έχει προβληματίσει λίγο, διότι γεννά αποκλειστικά κάθε μία ώρα. Και θαυμάζω που έχουμε όλοι το ίδιο αποκλειστικό κάθε μία ώρα».

Και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Χοντρό αυτό! Ξέρετε για ποια εκπομπή το λέει…»!

Η Αφροδίτη Γραμμέλη πρόσθεσε: «Χθες στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», ΣΚΑΪ 12:00 με 14:00 -γιατί έτσι πρέπει να λέγονται τα πράγματα-, ειπώθηκε πως μία από τις κοπέλες που συζητάει για να είναι παίκτρια στο My Style Rocks, από τη συνάδελφο Κλεοπάτρα Πατλάκη, είναι η Ιωάννα Τούνη. Να δούμε τι απάντησε η Ιωάννα Τούνη όταν την ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς αν θα είναι στο My Style Rocks;»!

Η Ιωάννα Τούνη που ήταν χθες στον Νίκο Μουτσινά είπε ότι δε θα είναι!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ