NBA: Μετά το ξύλο ήρθε το… “ξεκατίνιασμα” Εμπίντ – Τάουνς στο Instagram


Το τρίτο ημίχρονο του καυγά Εμπίντ – Άντονι Τάουνς που μετέτρεψαν σε ρινγκ το παρκέ στο στο ματς Σίξερς – Τίμπεργουλβς, παίζεται στο Instagram με λεκτικές επιθέσεις που άγγιξαν… ευαίσθητα ζητήματα.

Το ξύλο που έπεσε στο παρκέ του “Wells Fargo Center” μεταξύ Τζοέλ Εμπίντ και Καρλ- Άντονι Τάουνς δημιούργησε μια φωτιά που δεν σβήνει εύκολα όπως φαίνεται αφού μεταφέρθηκε και στα social media όπου έγινε χαμός με προκλητικές αναρτήσεις μεταξύ των δύο που έφτασαν να… ανακατέψουν πολλά και πολλούς.

Ο Εμπίντ άνοιξε το… χορό γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μεγάλη ομαδική νίκη! Μεγάλωσα ανάμεσα στα λιοντάρια και μια γάτα (cat, από την συντομογραφία ΚΑΤ, του ονόματος του Τάουνς) όρμησε πάνω μου απόψε. Η μάνα του μου έκανε κ@&$οδάχτυλα» ενώ έκανε και σχόλιο για τον Τζίμι Μπάτλερ, ο οποίος πέρυσι είχε κόντρα με τον Τάουνς αφού είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι κοιμήθηκε με την κοπέλα του.

View this post on Instagram

Great team win!!! I was raised around lions and a cat pulled on me tonight lmao @jimmybutler I missed being part of the 3rd stringers… I got his mom giving middle fingers. That’s some SERIOUS REAL ESTATE #FightNight #IAintNoBitch

A post shared by Joel “The Process” Embiid (@joelembiid) on

Δείτε το video με τη μητέρα του Τάουνς να κάνει χειρονομίες στον Εμπίντ

Ο Άντονι- Τάουνς φυσικά δεν το άφησε να πέσει κάτω απάντησε άμεσα αναφέροντας ειρωνικά: «Δεν είμαι σκ$%α, έχω μεγαλώσει ανάμεσα στα λιοντάρια» συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μία φωτογραφία του Έμπιντ που έκλαιγε, μετά τον αποκλεισμό των Σίξερς στα περσινά playoffs.

View this post on Instagram

I aIN’t nO BiTcH RaiSeD ARoUnD LiOnS #BitchTalk

A post shared by Karl-Anthony Towns (@karltowns) on

Αν νομίζετε ότι τέλειωσε εκεί κάνετε λάθος αφού ο Έμπιντ επανήλθε γράφοντας: «Συνεχίζεις και μιλάς μετά από μια ήττα 20 πόντων. Συνέχισε να χρησιμοποιείς εκείνη την φωτογραφία που ήμουν στεναχωρημένος για την ήττα στον δεύτερο γύρο των playoffs αλλά περίμενε, δεν έχεις πάει ποτέ σε playoffs και δεν ξέρεις πως είναι. Ήσουν κότα όλη σου τη ζωή. Γι’ αυτό σού φέρθηκε σαν σκ$%λα ο ξέρεις ποιος (σ.σ Τζίμι Μπάτλερ). Δεν πρόκειται να βγάλω στην φόρα αυτά που έγιναν, αλλά ξέρω πράγματα για σένα. Μού ανήκεις».

Εκεί η κόντρα στα σχόλια τέλειωσε -προς το παρόν- αφού ο Τάουνς διέγραψε το τελευταίο σχόλιο του Εμπίντ. ο σέντερ των Σίξερς βέβαια πρόλαβε να το κάνει printscreen και το ξαναπόσταρε γράφοντας “Ο μικρός είτε έσβησε το σχόλίό μου είτε το έσβησε” συνδοέυοντας την ανάρτηση με ειρωνικά emoji.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ