Το post της Δούκισσας για τα παιδιά της που έκανε πολλές μαμάδες να ταυτιστούν μαζί της! (pics)


Αφοσιωμένη στην ανατροφή των παιδιών της είναι πλέον η Δούκισσα Νομικού, ειδικά μετά τον ερχομό της νεογέννητης κόρης της. 

Η όμορφη παρουσιάστρια έγινε για δεύτερη φορά μανούλα στις 26 Σεπτεμβρίου και όλο αυτό το διάστημα δεν κάνει τίποτα άλλο από το να είναι πάνω από την κορούλα της που τόσο πολύ την έχει ανάγκη.

Μπορεί η ευτυχία της με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη να είναι απέραντη μιας και ήθελαν πολύ και οι δύο να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, όμως τίποτα δεν είναι εύκολο για τη μαμά δύο μικρών παιδιών, ειδικά όταν το ένα από τα δύο είναι νεογέννητα.

Και επειδή η Δούκισσα βιώνει αυτή τη νέα πραγματικότητα καθημερινά εδώ και περίπου ένα μήνα, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιες σκέψεις και προβληματισμούς της τους οποίους και χώρεσε μέσα σε λίγες γραμμές.

«Σκέψεις μια λεχώνας. Είσαι με το ένα παιδί, έχεις τύψεις για το άλλο. Είσαι με το άλλο, έχεις τύψεις για το πρώτο. Αλλά τελικά πας από το ένα στο άλλο χωρίς διακοπή. Καλησπέρα σας» έγραψε η Δούκισσα η οποία ναι μεν, απολαμβάνει τις στιγμές της αυτές με τα δύο της παιδιά, όμως νιώθει και αρκετά άβολα όταν δεν προλαβαίνει να κάνει πράγματα και για τον γιο της και για τη νεογέννητη κορούλα της.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ