Το συγκινητικό «αντίο» του Σταμάτη Κραουνάκη στον Γιάννη Σπανό


Το ελληνικό πεντάγραμμο είναι φτωχότερο από σήμερα, μετά τον ξαφνικό χαμό του Γιάννη Σπανού και οι καλλιτέχνες, κυρίως εκείνοι που συνεργάστηκαν μαζί του, τον αποχαιρετούν με τον δικό τους τρόπο. 

Ανάμεσά τους ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Γιάννη Σπανό και φυσικά ούτε εκείνος μπορεί να διαχειριστεί, τον ξαφνικό χαμό του.

«Αντίο Μεγάλε μου. Τεράστιε, ταπεινέ μου. Γιάννη, Σ» ευχαριστώ για Όλα» έγραψε στη λεζάντα της κοινής φωτογραφίας που ανέβασε ο Σταμάτης Κραουνάκης στα social media, o οποίος όπως και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες, δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης δεν είναι πια ανάμεσά μας.

Η θλίψη του Σταμάτη Κραουνάκη εμφανής σε κάθε λέξη της ανάρτησής του μιας και τον γνώριζε προσωπικά και τον σεβόταν ως καλλιτέχνη.

Κάτω από την ανάρτηση του Σταμάτη Κραουνάκη, φυσικά, τα μηνύματα βροχή από τον απλό κόσμο που μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για τον Γιάννη Σπανό ο οποίος υπήρξε πάντα στη ζωή του αντιστάρ. Δεν απεχθανόταν τη δημοσιότητα, όμως δεν την αποζητούσε κιόλας.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ