Παναθηναϊκός – Αναντόλου Εφές LIVE: Σπουδαίο ματς στο ΟΑΚΑ.


Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Αναντόλου Εφές για την 6η αγωνιστική της Euroleague.
Τη δεύτερη νίκη τους στο ΟΑΚΑ ψάχνουν οι «πράσινοι» μετά την πρεμιέρα της διοργάνωσης.
Δύο νίκες και τρεις ήττες το φετινό ρεκόρ του Τριφυλλιού, έναντι τεσσάρων νικών και μιας ήττας των Τούρκων.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Αναντόλου Εφές στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική της Euroleague, στο δεύτερο ματς της… διαβολοβδομάδας μετά την ήττα από τη Χίμκι στη Ρωσία.

Εντυπωσιακά έχουν ξεκινήσει τη σεζόν οι -περσινοί φιναλίστ του Final 4- Τούρκοι, με τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια και τη μοναδική τους ήττα από την πρωτοπόρο και αήττητη Μπαρτσελόνα.Παρακολουθήστε LIVE το Παναθηναϊκός – Αναντόλου Εφές από το Newsit.gr

 

 

 

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη δεν τα κατάφερε προχθές (29/10) κόντρα στη Χίμκι στη Ρωσία, αφού παρά το εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, “κατέρρευσε” στο τέλος, χάνοντας με 15 πόντους.

Έχασε έτσι την ευκαιρία και για μία δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκης, μετά το διπλό στην Αγία Πετρούπολης επί της Ζενίτ. Επιστρέφει έτσι στο ΟΑΚΑ με ρεκόρ 2-3 στην κατάταξη, ψάχνοντας αρχικά το θετικό πρόσωπο στα εντός έδρας ματς, όπου έχει μία νίκη και μία ήττα.

Η παράδοση του ζευγαριού πάντως είναι “καταπράσινη” αφού ο Παναθηναϊκός μετράει 27 νίκες έναντι 17 των Τούρκων ενώ εντός έδρας έχει ρεκόρ 12-2, με τελευταία εντός έδρας ήττα να είναι στο ΤOP-16 της Euroleague το 2006 με 73-76.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Νταμίρ Γιαβόρ (Κροατία) και Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία).

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ