Θεσσαλονίκη: Κυκλοφορούσε με κλεμμένο αυτοκίνητο που ήταν… ίδιο με το δικό του!


Την φαεινή ιδέα να κυκλοφορεί με κλεμμένο αυτοκίνητο ίδιας μάρκας, χρονολογίας και χρώματος με το δικό του, προκειμένου να μη γίνει αντιληπτός, είχε 29χρονος Ρομά στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης ο 29χρονος είχε σταθμεύσει το κλεμμένο αυτοκίνητο στην αγορά Βλάλη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Για κακή του τύχη ο ιδιοκτήτης του οχήματος περνούσε από το σημείο και αντιλήφθηκε ότι είχε μπροστά του το αυτοκίνητό του, το οποίο είχε κλαπεί στις αρχές Οκτωβρίου. Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας Ζ.

Όταν ρώτησαν τον 29χρονο αν το αυτοκίνητο είναι δικό του, εκείνος απάντησε καταφατικά. Οι αστυνομικοί ζήτησαν να τους επιδείξει τα έγγραφα του αυτοκινήτου και αυτός με τη σειρά του τους έδωσε την άδεια κυκλοφορίας και τα σχετικά έγγραφα. Όντως ο 29χρονος είχε άδεια κυκλοφορίας για ένα Toyota Carina με τις συγκεκριμένες πινακίδες κυκλοφορίας.

Ο άνθρωπος που κάλεσε την Αστυνομία επέμενε ότι το αυτοκίνητο είναι δικό του. Όλοι μαζί μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα Συκεών. Εκεί αποδείχτηκε η απάτη στην οποία είχε προβεί ο 29χρονος. Το κλεμμένο αυτοκίνητο ήταν ένα Toyota Carina μπορντό χρώματος. Είχε ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με το αυτοκίνητο που ήταν καταχωρημένο στο όνομα του 29χρονου. Μόνο που αυτό δεν ήταν το αυτοκίνητο του 29χρονου αλλά του θύματος που κάλεσε την Αστυνομία. Ο νεαρός είχε φορέσει τις δικές του πινακίδες κυκλοφορίας στο κλεμμένο όχημα και άλλαξε τον αριθμό πλαισίου με αυτόν του δικού του αυτοκινήτου. Δυστυχώς για τον ίδιο, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν την απάτη. Ο 29χρονος, αφού παραδέχτηκε την πράξη του, δήλωσε στους αστυνομικούς ότι το δικό του ΙΧ το είχε δώσει για παλιοσίδερα αλλά είχε κρατήσει τις πινακίδες κυκλοφορίας.

Συν τοις άλλοις, ο 29χρονος δεν είχε δίπλωμα οδήγησης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Πηγή: thestival.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ