Με… μέτοχο τον Μπέκαμ, μόνο έτσι θα ήταν το καινούριο γήπεδο της Inter Miami CF. video

Το καινούργιο στάδιο της Inter Miami CF, στην οποία μέτοχος είναι ο αστέρας του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Ντέιβιντ Μπέκαμ, θα είναι… απίθανο!

Τα σχέδια για το καινούργιο στάδιό της, χωρητικότητας 26.000 θέσεων, έδωσε στη δημοσιότητα η Inter Miami CF, η ποδοσφαιρική ομάδα στην οποία μέτοχος είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Το γήπεδο θα είναι μέρος ενός μεγάλου πάρκου, του «Miami Freedom Park» και στο οποίο θα ενσωματώνονται 11 δημόσια γήπεδα ποδοσφαίρου, κόμβος τεχνολογίας, ξενοδοχείο, καταστήματα και εστιατόρια. Αναμένεται να εγκαινιαστεί το 2022.Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες

Το masterplan του Miami Freedom Park ανέλαβε το αρχιτεκτονικό γραφείο Arquitectonica, το οποίο σε συνεργασία με το HOK, σχεδίασε το στάδιο, ώστε να είναι συμβατό με την κουλτούρα του συλλόγου Club Internacional de Fútbol Miami (όπως είναι η πλήρης ονομασία του). «Το έμβλημα ήταν κάτι πολύ σημαντικό για μένα» δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος ανέθεσε στον Κίμου Μάγερ, τον εκτελεστικό διευθυντή δημιουργικού στην Doubleday & Cartwright, να σχεδιάσει το σήμα της ποδοσφαιρικής ομάδας. «Πάντα με προσέλκυαν τα παλιά οικόσημα του αμερικανικού Νότου και αυτό είναι κάτι που σκέφτηκα ότι πρέπει να κάνω με αυτό το λογότυπο» εξήγησε ο Μπέκαμ.

Το συγκρότημα, σύμφωνα με εκτιμήσεις, θα συνεισφέρει ετησίως πάνω από 40 εκατομμύρια δολάρια φορολογικά έσοδα στον δήμο του Μαϊάμι, την κομητεία Miami-Dade, την Πολιτεία της Φλόριντα και τα σχολεία της κομητείας. Εκτιμάται, παράλληλα, ότι θα δημιουργηθούν περισσότερες από 13.000 θέσεις εργασίας.

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ