Παναθηναϊκός: Έγινε… Τούρκος ο Αταμάν. Αποχώρησε έξαλλος από τη συνέντευξη Τύπου


Ο Παναθηναϊκός κατέβαλλε την αντίσταση της Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ, με τρομερή εμφάνιση στο τέταρτο δεκάλεπτο. Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας Αταμάν τα είχε πάντως με τους παίκτες του και έγινε Τούρκος και… μεταφορικά στη συνέντευξη Τύπου.

Έξαλλος ο προπονητής της Αναντολού Εφές στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, πρώτα τα “έχωσε” στον Μίσιτς και στη συνέχεια αποχώρησε εκνευρισμένος μετά από ερώτηση δημοσιογράφου.Οι δηλώσεις του Αταμάν

«Είχαμε ένα εκτός έδρας, δύσκολο ματς. Ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν αυτό το ματς. Ήμασταν πιο χαλαροί. Ήρθαμε εδώ με τέσσερις νίκες. Κάποιοι παίκτες μας προσπάθησαν σκληρά. Όμως, για εμένα είναι απαράδεκτο κάποιοι να μην προσπαθούν το ίδιο σκληρά. Έτσι, δεν σέβονται τους φίλους τους, τους συμπαίκτες τους, που τα δίνουν όλα στο παρκέ.

Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές: Ο Παπαγιάννης… ψήλωσε το Τριφύλλι! Ο Ράις “σκότωσε” τους Τούρκους – videos

Παίξαμε απαίσια, σουτάραμε απαίσια. Ο Μίσιτς και ο Σιμόν, δύο σκόρερ μας, σούταρα 1/15 τρίποντα. Ο πλέι μέικερ μας έκανε 7 λάθη. Ήταν ο MVP πριν δύο μέρες. Αυτή τη φορά έκανε 7 λάθη με 0/6 σουτ. Αυτό για εμένα δεν είναι επαγγελματικό.

Φυσικά, είμαστε στην αρχή της Euroleague. Ο καθένας μπορεί να κερδίσει τον καθένα. Όμως, πρέπει να αλλάξουμε την νοοτροπία μας. Έχουμε οκτώ διπλές αγωνιστικές. Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι. Ο Ράις και ο Παπαπέτρου ήταν εξαιρετικοί».

Σε εκείνο το σημείο ρωτήθηκε για το λόγο που κριτικάρει δημόσια τον Μίσιτς και απάντησε εκνευρισμένος: «Είμαστε σε συνέντευξη Τύπου και λέω την άποψή μου, εντάξει; Είναι η άποψή μου αυτή. Σας ευχαριστώ», αποχωρώνατας έξαλλος από το συνέντευξη Τύπου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ