Το Shazam σου επιτρέπει να μοιράζεσαι τραγούδια απευθείας στα Instagram Stories


Από τον περασμένο Ιούνιο είναι εφικτό να προσθέσεις μουσική στα Stories σου στο Instagram, απλά πατώντας επάνω στο κατάλληλο sticker. Τα διαθέσιμα τραγούδια, ωστόσο, περιορίζονται μόνο στη βιβλιοθήκη της εφαρμογής, δηλαδή σε όσα έχει καταφέρει να πάρει άδεια χρήσης η Facebook. Από σήμερα, πάντως, θα έχεις πολύ περισσότερες επιλογές χάριν στο Shazam.

Η εφαρμογή που πρόσφατα πέρασε στα χέρια της Apple, αναβαθμίστηκε και τώρα σου δίνει την επιλογή να μοιραστείς τα τραγούδια που ανακαλύπτεις μέσω αυτής στα Instagram Stories. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις κάποιο τραγούδι μέσω του Shazam και στη συνέχεια να πατήσεις στο share button για να δεις την επιλογή “Instagram Stories”.

Αφότου προστεθεί το τραγούδι στο story σου, οι φίλοι σου θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για αυτό πατώντας επάνω στην επισήμανση για να μεταφερθούν στο Shazam.

Η νέα λειτουργία έχει ενσωματωθεί στην έκδοση Shazam 12.3 για iOS και φανταζόμαστε ότι σύντομα θα συμβεί το ίδιο και για τις συσκευές Android.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ