Συγκλονίζει η Κάτια Δανδουλάκη: Η ζωή με τον Πλωρίτη, ο πόνος και η άτυχη εγκυμοσύνη (video+photos)


H Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Ενώπιον Ενωπίω και τον Νίκο Χατζηνικολάου και μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής της που δεν γνώριζε κανείς. 

Στην εκπομπή προβλήθηκε ένα βίντεο με τη ζωή και την ευτυχία που ζούσε στο πλευρό του άντρα της ζωής της Μάριου Πλωρίτη. Σε αυτό το βίντεο προβλήθηκαν αποσπάσματα από κοινή τηλεοπτική συνέντευξη που είχε δώσει το ζευγάρι πριν από χρόνια σε εκπομπή της Έλενας Ακρίτα. Τότε ο Νίκος Χατζηνικολάου της είπε:

«Αυτή ήταν μια συνέντευξη που τη ζήλεψα πάρα πολύ, με την Έλενα Ακρίτα, θα ήθελα να την είχα κάνει εγώ, την έκανε εξαιρετικά η Έλενα. Ξέρω ότι συγκινήθηκες τώρα…».είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Και εκείνη με απόλυτη ειλικρίνεια είπε με πόνο ψυχής: «Δεν φανταζόμουν ότι η στεναχώρια μπορεί να έχει τόσο βάθος. Κόντεψα να χάσω την ψυχή μου, δεν ήξερα ποια είμαι. Δεν ήταν θέμα αυτοκτονικών τάσεων, δεν καταλάβαινα γιατί υπήρχα. Βεβαίως κατάλαβα ότι έχω ανάγκη από γιατρό και πήγα αμέσως γιατί δεν είμαι άνθρωπος της αρρώστιας, είμαι άνθρωπος της ζωής.

Και γλίτωσα πολύ γρήγορα, μέσα σε ένα χρόνο. Στη δουλειά πήγαινα με πάρα πολύ ζόρι. Έβλεπα κόσμο στο θέατρο από κάτω κι έλεγα “Χριστέ μου, ο κόσμος που με ανακούφιζε πρώτα, τώρα μου δημιουργεί πανικό;”. Είναι φοβερό πράγμα η ανισορροπία της ψυχής. Μετά τον Μάριο, το χάος».

Δείτε τι είπε η Κάτια Δανδουλάκη στον δημοσιογράφο:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ