ΝΒΑ: Τρίτη σερί φορά «τριπλός» ο Λεμπρόν Τζέημς – Από άλλο… πλανήτη ο Χέιγουορντ. video


Με «βασιλική» εμφάνιση του Λεμπρόν Τζέημς που πέτυχε άλλο ένα «triple double» οι Λέικερς επέστρεψαν από το -19 κόντρα στους Μπουλς και τελικά έφυγαν νικητές με 118-112 από το Σικάγο. Στη Βοστώνη μία «μυθική» εμφάνιση του Γκόρντον Χέιγουορντ έδωσε στους Σέλτικς τη νίκη κόντρα στους Καβαλίερς.

Ο Λεμπρόν Τζέημς σημείωσε το τρίτο κατά σειρά triple double οδηγώντας του Λέικερς στην 6η σερί τους νίκη, αυτή τη φορά μέσα στο Σικάγο έναντι των Μπουλς (118-112) αν και βρέθηκαν ακόμα και στο -19 και επί τρία δεκάλεπτα η εικόνα τους δεν ήταν αυτή που έπρεπε.  Ο «Βασιλιάς» είχε 30 πόντους, 10 ριμπάουντ και 11 ασίστ στον αγώνα. Τον ακολούθησε ο Ομάρ Κουκ με 17 πόντους, ενώ ο Άντονι Ντέιβις και ο Κάιλ Κούζμα πρόσθεσαν από 15 πόντους.

Για τους «ταύρους» ξεχώρισαν ο Ζακ ΛαΒίν με 26 πόντους, 7 ριμπάουντ και 7 ασίστ, με τους Κόμπι Γουάιτ και Ότο Πόρτερ να πετυχαίνουν από 18 πόντους.

Στο Κλίβελαντ, ένας Γκόρντον Χέιγουορντ από τα παλιά, οδήγησε τους Σέλτικς στην 5η διαδοχική τους νίκη με θύμα αυτή τη φορά τους Καβαλίερς με 119-113. Ο Χέιγουορντ ισοφάρισε την δεύτερη καλύτερη επίδοση στην ιστορία του ΝΒΑ πετυχαίνοντας το εξωπραγματικό 16/16 δίποντα ενώ σημείωσε 39 πόντους και πρόσθεσε 8 ασίστ και 7 ριμπάουντ.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ