Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: ΔΙΑΛΟΓΟΙ: Νοέμβριος 2019 – Στη σκιά ενός Πρωθυπουργού


Οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) συζητούν με τους προσωπικούς φωτογράφους του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα για τις ιστορίες πίσω από τις εικόνες του νυν και του πρώην Πρωθυπουργού.

Αθήνα, 7 Νοεμβρίου 2019 – Υπάρχουν στιγμές που μία εικόνα αποτελεί σημείο ειδησεογραφικής αναφοράς. Περιπτώσεις και γεγονότα για τα οποία μία μόνο φωτογραφία μπορεί να αποτυπώσει συναισθήματα και μηνύματα χωρίς να χρειάζονται λέξεις. Οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος σε συνεργασία με το Athens Photo World συναντούν τους Andrea Bonetti (Αντρέα Μπονέττι) και Δημήτρη Παπαμήτσο, προσωπικούς φωτογράφους του Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη αντίστοιχα. Φωτογραφίες που απασχόλησαν την επικαιρότητα ή που αποτέλεσαν είδηση, φωτογραφίες από σημαντικά πολιτικά γεγονότα ή πιο χαλαρές προσωπικές στιγμές, έρχονται στο προσκήνιο της μηνιαίας συνάντησης των ΔΙΑΛΟΓΩΝ που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στις 18:30 στο «Σχολείον της Αθήνας» – Ειρήνη Παππά, Πειραιώς 52.

snf_dialogues_-_andrea_bonetti.jpg
Ο κ. Andreas Bonetti (Αντρέας Μπονέττι)
snf_dialogues_-_dimitris_papamitsos.jpg
Ο κ. Δημήτρης Παπαμήτσος

Στην εκδήλωση των ΔΙΑΛΟΓΩΝ, «Στη σκιά ενός Πρωθυπουργού», έχουν προσκληθεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.

Τους ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ επιμελείται και συντονίζει η Άννα-Κύνθια Μπουσδούκου.

Πραγματοποιήστε ηλεκτρονική εγγραφή για την εκδήλωση εδώ:

https://www.eventora.com/el/Events/snf-dialogues-2019-11/

Ακολουθήστε τη μηνιαία σειρά εκδηλώσεων «ΔΙΑΛΟΓΟΙ» μέσα από τα social media του ΙΣΝ:

https://www.facebook.com/SNFoundation/
https://www.instagram.com/snforg/
https://www.youtube.com/user/StavrosNiarchosF
#SNFDialogues
#FreedomOfSpeech

Λίγα λόγια για τους ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ:

Μέσα από τη μηνιαία σειρά εκδηλώσεων ΔΙΑΛΟΓΟΙ, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος επιδιώκει να παρουσιάζει ανθρώπους που με το έργο, τη δράση, το λόγο τους εμπνέουν, εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών, ανθρώπους που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικό χώρο, ενδεχομένως και χώρα, ο καθένας.

Οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ φωτίζουν πτυχές των κύριων θεματικών στις οποίες δραστηριοποιείται το ΙΣΝ: Τέχνες και Πολιτισμός, Παιδεία, Υγεία και Αθλητισμός, και Κοινωνική Πρόνοια. Μέσω των δωρεάν και ανοιχτών για το κοινό εκδηλώσεων, το ΙΣΝ ευελπιστεί να ενθαρρύνει συζητήσεις γύρω από καίρια ζητήματα, να δημιουργήσει μια πλατφόρμα για την ανταλλαγή ιδεών, να παρουσιάσει ανθρώπους που εμπνέουν ένα νέο τρόπο σκέψης και να χτίσει γέφυρες συνεργασίας μεταξύ προσώπων και ομάδων, σε όλο τον κόσμο.

Οι εκδηλώσεις παρουσιάζονται με μια ευέλικτη, ακόμη και διαφορετική κάθε φορά μορφή, βάσει της εκάστοτε θεματικής και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, πάνελ, συζητήσεις και παρουσιάσεις.

Οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ είναι ελεύθεροι για το κοινό και η συμμετοχή εξασφαλίζεται με ηλεκτρονική εγγραφή και με σειρά προτεραιότητας.

Η εκδήλωση μεταδίδεται ζωντανά μέσα από τον ιστότοπο του ΙΣΝ, στο www.SNF.org/live και το οπτικοακουστικό και ηχητικό αρχείο είναι, στη συνέχεια, διαθέσιμο στον ιστότοπο του ΙΣΝ.

Τους ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ επιμελείται και συντονίζει η Άννα-Κύνθια Μπουσδούκου.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ