Η Λεβάντε μένει χωρίς τερματοφύλακα λόγω… βουλευτικών εκλογών.


Η Λεβάντε κινδυνεύει να μείνει χωρίς τερματοφύλακα για το προσεχές ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για το ισπανικό πρωτάθλημα αφού ο βασικός γκολκίπερ της ομάδας, Αϊτορ Φερνάντες κλήθηκε να είναι στην εφορευτική επιτροπή στις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής (10/11) στη χώρα της Ιβηρικής και αναπληρωματικός του είναι τραυματίας.

Τρέχουν και δεν… φτάνουν στη Λεβάντε καθώς έχουν βρεθεί εν μέσω μίας απίστευτης κατάστασης ενόψει του κυριακάτικου ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο που συμπίπτει με τις βουλευτικές εκλογές στην Ισπανία με αποτέλεσμα ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας, Αϊτορ Φερνάντες να κινδυνεύει να μην αγωνιστεί αφού ειδοποιήθηκε πως είναι μέλος εφορευτικής επιτροπής. Συνεπώς, την ημέρα του ματς θα πρέπει να δώσει το παρών σε εκλογικό κέντρο της πόλης καταγωγής του, στο Μοντραγκόν!

Κάπως έτσι η Λεβάντε κινδυνεύει να μείνει χωρίς τερματοφύλακα στο συγκεκριμένο ματς, καθώς είναι τραυματίας ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας, Οϊερ Ολαθάμπαλ, και δεν θα είναι στην αποστολή για το ματς με μόνες επιλογές μετά να είναι τα παιδιά από την ακαδημία της ομάδας. Η διοίκηση του συλλόγου λοιπόν αναζητά τρόπο να εξασφαλίσει την εξαίρεση του Φερνάντες από την εκλογική διαδικασία…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ