Παναθηναϊκός – Βαλένθια: Με την αύρα του… Πιτίνο. Ξέσπασαν στο τέλος οι «πράσινοι» – videos


Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα τραγικό τρίτο δεκάλεπτο και μετέτρεψε σε ντέρμπι το παιχνίδι με τη Βαλένθια, αλλά με ένα ξέσπασμα στο τέλος και την… αύρα του Πιτίνο στις εξέδρες, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 91-80 επί των Ισπανών.

Συνεχίζει να προβληματίζει με την “αστάθειά” του, αλλά πήρε μία ακόμη νίκη και ανέβηκε στο 4-3 στην κατάταξη, ο Παναθηναϊκός μετά το 91-80 επί της Βαλένθια στην έβδομη αγωνιστική της Euroleague.

Οι “πράσινοι” δέχθηκαν 29 πόντους στην τρίτη περίοδο και έκαναν… τα εύκολα δύσκολα, αλλά “πυροβολώντας” στο τελευταίο δεκάλεπτο από την περιφέρεια, κατάφεραν να επικρατήσουν των Ισπανών. Τόμας, Τζόνσον και Καλάθης οι κορυφαίοι για το Τριφύλλι, πρόβλημα ο Λόιντ από τις “νυχτερίδες” για την άμυνά του. Το παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά το ματς και προηγήθηκε 9-2 με πρωταγωνιστή τον Τόμας, όμως οι Ισπανοί αντέδρασαν και ισοφάρισαν τον αγώνα, πριν δώσει μια ώθηση στους “πράσινους” ο Φρεντέτ για το 26-18 του πρώτου δεκαλέπτου.

Στη δεύτερη περίοδο, οι “πράσινοι” αντιμετώπισαν προβλήματα στην επίθεση, με ελάχιστες πάσες από τους παίκτες του και τον Τόμας να είναι ο μόνος διψήφιος στο σκοράρισμα. Η είσοδος του Παπαγιάννη δεν βοήθησε την ομάδα και η Βαλένθια έμεινε κοντά στο σκορ, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 45-35.

Περισσότερα σε λίγο…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ