Μητσοτάκης: Τελειώνουμε με τις γιάφκες των μπαχαλάκηδων – Στοχευμένα στους αδύναμους το πλεόνασμα


«Τελειώνουμε με τις γιάφκες τω μπαχαλάκηδων», είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας την επιχείρηση της αστυνομίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο.

«Τα πανεπιστήμια αποδίδονται στους φυσικούς τους χρήστες», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

«Η ασφάλεια αποκαθίσταται και πάλι στη χώρα. Σήμερα το πρωί λαμβάνει χώρα μια επιχείρηση στο εσωτερικό της ΑΣΟΕΕ. Θα καταλάβουν όλοι οι Έλληνες τι συνέβαινε εντός των πανεπιστημίων. Όταν μιλάμε για ασφάλεια, αντίστοιχες επιχειρήσεις λαμβάνουν χώρα σε όλη την Ελλάδα. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες θα αισθανθούν ασφαλείς. Η Αθήνα αποδίδεται πίσω στους κατοίκους της. Φιλοδοξώ με την εμβληματική αναβάθμιση του Αρχαιολογικού Μουσείου, όλο το ιστορικό κέντρο της Αθήνας να αποκτήσει μια νέα δυναμική, ώστε να μην είναι μια μαύρη τρύπα», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία για την χθεσινή επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής και τόνισε ότι «αργά αλλά σταθερά αποκαθίσταται ο νόμος και η τάξη στη χώρα».

Αναφερόμενος στο υπερπλεόνασμα τόνισε πως θα υπάρξει και θα δοθεί στους κοινωνικά αδύναμους, αλλά δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Μιλώντας για τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι «εμείς δεν κάνουμε διαπραγμάτευση με τσαμπουκάδες» και πως όλες οι φοροελαφρύνσεις είναι εγκεκριμένες από τους θεσμούς.

ΔΕΙΤΕ LIVE:


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ