Δανάη Μπάρκα: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της μετά από επτά χρόνια σχέσης!


Παρελθόν αποτελεί από τη ζωή της Δανάης Μπάρκα η σχέση που διατηρούσε τα τελευταία επτά χρόνια με τον βολεϊμπολίστα Πάνο Αδαμόπουλο.

Η ηθοποιός, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν την περασμένη εβδομάδα στην εκπομπή Το πρωινό, είδε την προσωπική της ζωή να αλλάζει ριζικά μετά από μία τέτοια απόφαση.

«Χώρισαν πριν από δύο εβδομάδες, έφυγε από το Χαλάνδρι που έμενε με την αγαπημένη του και επέστρεψε στο Περιστέρι…» αποκάλυψε η Νάνσυ Παραδεισανού, αναφερόμενη στην οριστική ρήξη ανάμεσα στο ζευγάρι πριν από λίγες ημέρες.

Και τώρα έρχεται η επιβεβαίωση δια στόματος της ίδιας της Δανάης Μπάρκα η οποία με δηλώσεις της στη Real μίλησε για τον χωρισμό της.

«Μόλις χώρισα!» είπε η ταλαντούχα ανερχόμενη ηθοποιός και κόρη της Βίκυς Σταυροπουλου, επιβεβαιώνοντας για πρώτη φορά ότι δεν είναι πλέον ζευγάρι με τον βολεϊμπολίστα Πάνο Αδαμόπουλο.

Πλέον, οι δυο τους τραβούν χωριστούς δρόμους, παρ» όλο που υπήρξαν ζευγάρι για τόσα πολλά χρόνια. Φαίνεται όμως πως το γυαλί είχε ραγίσει προ πολλού και οι δυο τους δεν κατάφεραν να το ξανακολλήσουν.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ