Αυτό δεν το γνωρίζαμε! Η Ναταλία Γερμανού έπαιζε μικρή με τον… Άλκη Κούρκουλο! Η άγνωστη φιλία!


Μία εφ» όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Ναταλία Γερμανού και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της. 

Όπως το γεγονός ότι γνωρίζει και είναι φίλη του Άλκη Κούρκουλου από τότε που ήταν και οι δύο πιτσιρίκια. Η ίδια θυμάται:

«Με είχε πάει ο μπαμπάς μου σε ένα εξοχικό σπίτι που είχε ο Νίκος Κούρκουλος, με σκοπό να μιλήσουν ώστε να γίνει ταινία το βιβλίο του πατέρα μου με τίτλο Ένα Γελαστό Απόγευμα. Μόλις φτάσαμε, εγώ πήγα να παίξω με τον γιο του, τον Άλκι, ώστε να αφήσουμε τους γονείς μας να πουν τα δικά τους.

Μάλιστα, μας έδωσαν και λεφτά για να πάρουμε παγωτό. Ήταν 1978 και, παρότι μικρή, χάζευα τον Νίκο Κούρκουλο. Ήταν ένας καλλονός. Από εκείνο το απόγευμα και με ένα παγωτό ξυλάκι στο χέρι, ξεκίνησε η φιλία μου με τον Άλκι Κούρκουλο. Η ταινία τελικά έγινε, με πρωταγωνιστές τους Νίκο Κούρκουλο και Μπέτυ Λιβανού».

Η ίδια αποκαλύπτει στο People πώς τελικά κατέληξε να ασχοληθεί με το ραδιόφωνο, αν και αρχικά είχε άλλες βλέψεις!

«Όλες αυτές οι γνωριμίες είχαν ως αποτέλεσμα σε ηλικία 16 ετών να πάω και να του ανακοινώσω πως θέλω να γίνω ηθοποιός. Βέβαια, ήταν αρνητικός στο να ακολουθήσω σπουδές στην υποκριτική. Χαρακτηριστικά μου είχε πει “Ηθοποιός δεν θα γίνεις. Θέλει πολύ γερό στομάχι και δεν θα το αντέξεις. Βρες κάτι άλλο να μου πεις”. Με θεωρούσε πολύ ευαίσθητη και ευάλωτη.

Πού να ήξερε, όμως, ότι τελικά το μονοπάτι στο οποίο με οδήγησε θα απαιτούσε εξίσου γερό στομάχι και αντοχές. Εκείνος μου είχε προτείνει να γίνω δημοσιογράφος. Θεωρούσε πως μου ταίριαζε περισσότερο.

Το σπούδασα και πήγα στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Μόλις τελείωσα τις σπουδές μου, ξεκίνησα να εργάζομαι σε εφημερίδες και περιοδικά. Η πρώτη μου συνέντευξη ήταν με τον Δάνη Κατρανίδη και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό ΕΝΑ του Γιώργου Κοσκωτά. Οι συνεντεύξεις και το γράψιμό μου άρεσαν πάρα πολύ. Ωστόσο, το ρεπορτάζ του δρόμου δεν ένιωθα ότι το έχω. Ουσιαστικά το ρεπορτάζ είναι αυτό που καθορίζει έναν δημοσιογράφο, οπότε στα τέλη της δεκαετίας του 1980 αποφάσισα να αλλάξω ρότα και να ασχοληθώ με το ραδιόφωνο».

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ