Εσείς γνωρίζετε το πραγματικό όνομα του νέου αγαπημένου της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, Snik; (photos)


O Snik έχει γίνει το… πρόσωπο των ημερών, κυρίως λόγω του καυτού ειδυλλίου του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου του GNTM.

Βέβαια, ο Snik, για τους λάτρεις της ραπ μουσικής, όχι μόνο προϋπήρχε αλλά είναι και πολύ επιτυχημένος στο συγκεκριμένο είδος τραγουδιού.

Ακόμα και οι θαυμαστές του όμως, δεν γνωρίζουν το πραγματικό του όνομα. Αυτό είναι μόνο για την οικογένειά του και τους φίλους του που εννοείται πως δεν τον αποκαλούν Snik αλλά… Δημήτρη Γιαννούλη.

Ο ίδιος φαίνεται να έχει διαχωρίσει δουλειά και προσωπική ζωή όπως ακριβώς έχει κάνει και με το όνομά του. Για τους φίλους του είναι ο Δημήτρης, για τους θαυμαστές του o Snik.

Φυσικά και για την Ηλιάνα εδώ και περίπου ενάμιση μήνα είναι ο Δημήτρης της με τον οποίο εθεάθη σε βόλτες στο Χαλάνδρι αλλά και στην Ακρόπολη όπου εκείνος ζει. Κάτω από τον ιερό βράχο έχει και την επιχείρησή του, ένα κομμωτήριο στο οποίο όλοι τον γνωρίζουν με το πραγματικό του όνομα και όχι με το καλλιτεχνικό.

Η πορεία προς την επιτυχία!

Ο Snik λάτρευε από μικρό παιδί τη ραπ μουσική και από τα 13 του χρόνια άρχισε να γράφει ραπ κομμάτια. Του άρεσε πολύ και η τέχνη του graffiti και μέχρι τα 25 του χρόνια επιδιδόταν στο… σπορ σε όλη την Αθήνα.

Πριν από δέκα χρόνια πήρε τη μεγάλη απόφαση να φύγει για το Λονδίνο και έκανε διάφορες δουλειές για να επιβιώσει, μέχρι που αποφάσισε να επιστρέψει καθώς δεν του άρεσε η ζωή εκεί.

Το 2012 στάθηκε χρονιά σταθμός για την καριέρα του αφού κυκλοφόρησε το πρώτο του κομμάτι, «Θέμα Χρόνου», το οποίο ξεπέρασε γρήγορα τις 100 χιλιάδες προβολές στο YouTube. Τότε ήταν που υπέγραψε συμβόλαιο με την Panik Records και ξεκίνησε η πορεία προς την κορυφή. Σύντομα έγινε το νέο «φαινόμενο» το youtube μέσα από το οποίο ανέδειξε δύο επιτυχημένα κομμάτια του, το «Κουνήσου Δίπλα Μου» αλλά και το βιογραφικό «Τη Ζωή Μου Γράφω». Ακολούθησε μία πολύ επιτυχημένη συνεργασία με τον άλλον επιτυχημένο ραπερ Light, οι οποίοι έκαναν ιδιαίτερα δημοφιλές το τραγούδι τους Gucci Mane.

Πλέον ο Snik θεωρείται από τους πιο επιτυχημένους ράπερς στη χώρα μας. Αρκεί μόνο να πούμε ότι το τραγούδι του με τίτλο Medusa, είναι η πιο προβεβλημένη επιτυχία του στο YouTube, αφού έχει ξεπεράσει τις 16 εκατομμύρια προβολές.

Έχει αποσπάσει τρία βραβεία στα Mad Video Music Awards, το 2017 το βραβείο του Καλύτερου Hip Hop Video Clip για το κομμάτι Ferrari, το 2018 το βραβείο του Καλύτερου Hip Hop καλλιτέχνη, και το 2019 το βραβείο του Καλύτερο Video Clip της χρονιάς για το κομμάτι Medusa.

Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του είναι επίσης το τραγούδι «Senorita» που ερμήνευσε με την Τάμτα το οποίο έχει ξεπεράσει τις 14 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ