Άγριες Μέλισσες: Η απόφαση του Δούκα θα αλλάξει για πάντα τη ζωή των Σεβαστών (Photos)


Άγριες Μέλισσες: Εξελίξεις που θα αλλάξουν τα πάντα στην οικογένεια των Σεβαστών.

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, ο Νικηφόρος βρίσκει, έκπληκτος, την Ασημίνα στο καταφύγιο να έχει, ήδη, προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον Δούκα και μαζί τον μεταφέρουν σε άσχημη κατάσταση στο σπίτι.

Ο Νικηφόρος βρίσκει, έκπληκτος, την Ασημίνα στο καταφύγιο να έχει, ήδη, προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον Δούκα και μαζί τον μεταφέρουν σε άσχημη κατάσταση στο σπίτι.

Η Ελένη έρχεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με τον Λάμπρο και τον συμβουλεύει να την ξεχάσει και να μην παρατήσει την γυναίκα του για χάρη της. Η Μυρσίνη, αναζητώντας τον Νικηφόρο, επισκέπτεται τον Μιλτιάδη, όμως, η προσβλητική της στάση θα τον οδηγήσει να την διώξει από το σπίτι του.

Τα νέα για το ατύχημα του Δούκα ταξιδεύουν γρήγορα στο χωριό, ενώ η κυρα- Ρίζω κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να τον σώσει. Η Ελένη ψάχνει παντού την Ασημίνα, που βρίσκεται απέναντι από τον Νικηφόρο που προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη για τον γάμο.

Ο Νέστορας ανακαλύπτει κάτι ύποπτο στο δωμάτιο του Κυπραίου, ενώ ο Δούκας παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της οικογένειας Σεβαστού.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ