Επίθεση Πέτσα σε ΣΥΡΙΖΑ: Ταυτίζεται με τους μπαχαλάκηδες

Συνέχεια στην κόντρα με τον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των πανεπιστημίων με αφορμή τα επεισόδια της Δευτέρας στην ΑΣΟΕΕ, έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «Χθες, οι Έλληνες πολίτες είδαν με έκπληξη να οργανώνεται διαδήλωση στην οποία μετείχαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με αίτημα να συνεχιστεί η νοσηρή κατάσταση που διαμορφώθηκε κατά τα προηγούμενα χρόνια. Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε τη στήριξή του στο άσυλο της ανομίας και της παρανομίας. Απέδειξε ότι επιλέγει – και πάλι – να ταυτιστεί με τους μπαχαλάκηδες. Προκαλεί την ελληνική κοινωνία και τη συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών».

Και πρόσθεσε: «Η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να τελειώνουμε με τις γιάφκες των κουκουλοφόρων, των κατασκευαστών μολότοφ, των διακινητών ναρκωτικών και των λαθρέμπορων εντός των Πανεπιστημίων. Τα πανεπιστήμια αποδίδονται στους φυσικούς τους χρήστες: στους φοιτητές, τους εργαζόμενους, στους καθηγητές. Οι Έλληνες πολίτες στις γειτονιές τους και οι φοιτητές στα Πανεπιστήμιά τους θα αισθανθούν και πάλι ασφαλείς και ελεύθεροι από τη φασιστική επιβολή της άποψης ισχνών μειοψηφιών. Αλλά δεν είναι μόνο τα Πανεπιστήμια. Σήμερα, όπως γνωρίζετε, ελευθερώθηκε από παράνομη κατάληψη ακόμη ένας χώρος, αυτή τη φορά σε μια επιβαρυμένη γειτονιά της Αθήνας, στην οδό Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια. Πρόκειται για την 12η απελευθέρωση παράνομα κατειλημμένου χώρου. Τα Πανεπιστήμια επιστρέφουν στους φοιτητές τους, οι γειτονιές στους κατοίκους τους και οι περιουσίες στους ιδιοκτήτες τους».

Για το θέμα της επίκαιρης ερώτησης του Αλέξη Τσίπρα στον πρωθυπουργό στην οποία μεταξύ άλλων κατηγορεί ότι την κυβέρνηση ότι παράσχει ασυλία σε τραπεζικά στελέχη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι: «Δεν μιλάμε για ασυλία, μιλάμε για έλεγχο ο οποίος επιβάλλεται έτσι ώστε οι συνετοί υπάλληλοι των τραπεζών να κάνουν την δουλειά τους και τις ρυθμίσεις που χρειάζονται. Όλα τα προηγούμενα 4,5 χρόνια υπήρχε ένας φαύλος κύκλος με ακαμψία διατάξεων και αυτοί που ωφελούνταν ήταν μόνο τα ξένα funds. Εμείς σπάμε αυτό τον φαύλο κύκλο». Δείτε εδώ την ενημέρωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here