Άρχισαν οι ιστορικές ακροάσεις στο Κογκρέσο για την αποπομπή Τραμπ.


Το εναρκτήριο λάκτισμα για τις ιστορικές δημόσιες ακροάσεις, στο πλαίσιο της έρευνας για την αποπομπή του Ντόναλντ Τραμπ, έδωσε το αμερικανικό Κογκρέσο. Ο πρόεδρος «εργάζεται» και «δεν παρακολουθεί» τις ακροάσεις στη Βουλή των Αντιπροσώπων, σχολίασε ο Λευκός Οίκος.

Με τις κάμερες να καταγράφουν τα γεγονότα στην υπόθεση Τραμπ, η Βουλή άρχισε την ακρόαση του ανώτατου διπλωμάτη Ουίλιαμ Τέιλορ, επιτετραμμένου των ΗΠΑ στο Κίεβο, και του Τζορτζ Κεντ, υψηλόβαθμου αξιωματούχου του υπουργείου Εξωτερικών με ειδίκευση στην Ουκρανία.

Οι δύο διπλωμάτες έχουν ήδη δώσει κατάθεση, κεκλεισμένων των θυρών, για τις προσπάθειες που κατέβαλαν πρόσωπα του περιβάλλοντος του Ρεπουμπλικανού προέδρου να αναγκάσουν την Ουκρανία να διεξάγει έρευνα σε βάρος του Τζο Μπάιντεν, ο οποίος εμφανίζεται ως το φαβορί για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές του 2020. Τραμπ: “Είναι πολύ απασχολημένος για να παρακολουθεί τις ακροάσεις”

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δεν παρακολουθεί τις ακροάσεις στη Βουλή των Αντιπροσώπων, στο πλαίσιο της έρευνας για την παραπομπή του, διαβεβαίωσε ο Λευκός Οίκος.

“Έχει συναντήσεις στο Οβάλ Γραφείο. Δεν το παρακολουθεί. Εργάζεται”, δήλωσε η εκπρόσωπός του, Στέφανι Γκρίσαμ.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ