Άγριες μέλισσες: Διασυρμός! Η Βιολέτα γυμνή στους δρόμους – Ο Κωνσταντής την οδηγεί στην αυτοκτονία

Άγριες μέλισσες: Ο Κωνσταντής έχει δείξει από πολύ νωρίς πως είναι αδίστακτος και δεν υπολογίζει τίποτα.

Έχει βάλει σκοπό να κάνει κακό στη Βιολέτα και το καταφέρνει στα επόμενα επεισόδια, καθώς, σύμφωνα με το my tv, τη διασύρει σε όλο το Διαφάνι.

Η Βιολέτα είναι μια γυναίκα η οποία παλεύει μόνη της. Η ζωή της έχει διχάσει τους ανθρώπους του χωριού, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν πως η ηθική της δεν ταιριάζει με τα πιστεύω τους.

Ο Κωνσταντής από την άλλη, είναι το αδύνατο σημείο της και παρά το γεγονός πως γνωρίζει πως είναι ύπουλος δεν μπορεί να του αντισταθεί.

Αυτή, όμως, την αδυναμία πρόκειται να εκμεταλλευτεί ο γιος του Σεβαστού προκειμένου να την εκδικηθεί επειδή είναι δίκαιη απέναντι στον Μιλτιάδη και στην οικογένεια του.

Ο Κωνσταντής βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο με στόχο να διασύρει τη Βιολέτα σε όλο το χωριό. Το παράνομο ζευγάρι συναντιέται ξανά, αλλά αυτό το ραντεβού τους έχει την πιο τραγική κατάληξη.

Ο Κωνσταντής κλέβει τα ρούχα της Βιολέτας και όταν εκείνη το αντιλαμβάνεται είναι πλέον αργά. Η γυναίκα αναγκάζεται να τριγυρνάει στο χωριό γυμνή, φορώντας μόνο τα εσώρουχα της και ρεζιλεύεται.

Οι κάτοικοι του Διαφανίου την επικρίνουν σκληρά χωρίς όμως να γνωρίζουν τι πραγματικά συνέβη.

Οι επόμενες ώρες είναι δραματικές και οι επιπτώσεις ακόμη πιο τραγικές. Οι γυναίκες του χωριού απαγορεύουν στους άντρες τους να ξαναπάνε στο καφενείο και εκείνη νιώθει ακόμη μεγαλύτερη ντροπή.

Το ίδιο βράδυ η Βιολέτα είναι καταρρακωμένη και παίρνει μια παράτολμη απόφαση: να δώσει τέλος στη ζωή της.

Η γυναίκα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, καθώς πιστεύει πως είναι ο μοναδικός τρόπος να γλιτώσει από τη δημόσια κατακραυγή.

Ο Μιλτιάδης, όμως, καταφέρνει τελευταία στιγμή να τη σώσει, γεγονός που τους φέρνει πιο κοντά.

Ο άντρας τη στηρίζει και προσπαθεί να την κάνει να νιώσει καλύτερα.

Ωστόσο, αυτή η στάση του ίσως του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή.

Ο Μιλτιάδης είναι εξοργισμένος με τη συμπεριφορά του Κωνσταντή και την επόμενη μέρα βρίσκεται Σε κίνδυνο, καθώς έρχεται στα χέρια τόσο με τον Κωνσταντή όσο και με τον Μελέτη, για τη Βιολέτα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here