Ανήλικοι με… «μάστερ» στις κλοπές – «Ξάφριζαν» περαστικούς στους Αμπελοκήπους


«Εξπέρ» στις κλοπές φαίνεται πως ήταν 5 ανήλικοι οι οποίοι συνελήφθησαν τελικά από την αστυνομία την Δευτέρα (11.11.2019).

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι ανήλικοι διέπρατταν ληστείες στην περιοχή των Αμπελοκήπων, ενώ η αστυνομία του “τσάκωσε” λίγη ώρα αφού είχαν κλέψει προϊόντα από περίπτερο.

Η έρευνα έδειξε ότι είχαν “ξαφρίσει” και πεζούς από τους οποίους πήραν κινητό τηλέφωνο και πορτοφόλι. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΕΛΑΣ

“Συνελήφθησαν μετά από αναζητήσεις, πρώτες πρωινές ώρες της 11-11-2019 στους Αμπελόκηπους, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, πέντε (5) ανήλικοι οι οποίοι λίγο νωρίτερα αφαίρεσαν από περίπτερο στη Λ. Κηφισίας διάφορα προϊόντα.

Από την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω διέπραξαν τις τελευταίες μέρες επιπλέον δύο (2) ληστείες σε βάρος πεζών στην ίδια περιοχή, από τους οποίους αφαίρεσαν πορτοφόλι και κινητό τηλέφωνο.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλοπιμαία από το περίπτερο καθώς και το αφαιρεθέν πορτοφόλι, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή Ανηλίκων”.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ