Σπουδάζουσα Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Προσήγαγαν αδικαιολόγητα τον γραμματέα μας


Την προσαγωγή του γραμματέα Σπουδάζουσας Αθήνας καταγγέλλει η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ. Αιτία της παράνομης, όπως αναφέρουν, προσαγωγής δράστη φοιτητών και μελών του BLOCO Ριζοσπαστικής Αριστεράς ενόψει Πολυτεχνείου.

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει πως όταν τελείωσε η δράση αυτή, αστυνομικοί πλησίασαν τον προσαχθέντα στο αυτοκίνητό του και τον προσήγαγαν «αδικαιολόγητα».

«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, πιστή στο δόγμα καταστρατήγησης των δημοκρατικών ελευθεριών και στοχοποίησης των νέων ανθρώπων, απέδειξε για άλλη μια φορά το ακροδεξιό της πρόσωπο», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

«Πρώτα, μπούκαραν σε κινηματογράφους, μετά σε νυχτερινά μαγαζιά, μετά ξυλοφόρτωσαν φοιτητές/τριες στην ΑΣΟΕΕ, μετά συνέλαβαν φοιτητή έξω από το σπίτι του, τώρα προσαγάγουν άνευ λόγου και αιτίας ξανά φοιτητή, επειδή συμμετείχε σε δράση που αμφισβητεί τις πολιτικές της κυβέρνησης», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους και κατηγορούν την κυβέρνηση πως «ενόψει του Πολυτεχνείου, θέλει να δημιουργήσει κλίμα φόβου και τρομοκρατίας σε όσους και όσες αντιδρούν και αγωνίζονται. Καμία ανοχή στο δόγμα τρομολαγνείας Μητσοτάκη-Χρυσοχοΐδη-Βορίδη».

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ