ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε θεραπείες ο Ζαμπά. Ξανά ατομικό ο Βέρνμπλουμ


Ο Λέο Ζαμπά δεν γλίτωσε τελικά τα χειρότερα και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις μήνες, ενώ ξεκίνησε ήδη θεραπείες στη Νέα Μεσημβρία, όπου εκτός προπονήσεων παραμένει και ο Πόντους Βέρνμπλουμ.

Χωρίς τον Λέο Ζαμπά και τον Πόντους Βέρνμπλουμ, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Πέμπτης για τον ΠΑΟΚ, με τον Αμπέλ Φερέιρα να έχει να αντιμετωπίσει και τις απουσίες των διεθνών ποδοσφαιριστών, που λείπουν με τις εθνικές τους ομάδες.

ΠΑΟΚ: “Πλήγμα” με Ζαμπά – Τον χάνει για μήνες! Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

“Μετά το δυνατό φιλικό στη Δράμα που διεξήχθη σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της έντονης βροχόπτωσης, οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου έριξαν ρυθμούς το πρωί της Πέμπτης στη Νέα Μεσημβρία.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο συγκεντρώθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την επόμενη μέρα του αγώνα κόντρα στη Δόξα Δράμας να είναι αφιερωμένη στην αποθεραπεία και την αποκατάσταση. Μετά το ζέσταμα και κάποιες δρομικές ασκήσεις, ακολούθησε παιχνίδι κατοχής και μετά μία χαλαρή άσκηση κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ οι παίκτες πέρασαν αρκετό χρόνο στην πισίνα και το φυσικοθεραπευτήριο.

Ο Λέο Ζαμπά βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε θεραπείες με το ιατρικό επιτελείο, ενώ ατομικά δούλεψε και ο Πόντους Βέρνμπλουμ .

Την Παρασκευή (15.11) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ