Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου: Ήττα – σοκ για το Τριφύλλι


«Σφαλιάρα» της Άλμπα Βερολίνου στον Παναθηναϊκό με 106-105 μετά από δύο παρατάσεις. «Άλωσαν» το ΟΑΚΑ οι Γερμανοί και πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους στη Euroleague, σε συγκλονιστικό ματς. Στο 4-4 «έπεσε» το Τριφύλλι με την ήττα σοκ στο γήπεδό του, η οποία ήρθε και με τον πιο οδυνηρό τρόπο. Κρίμα για τον Ιωάννη Παπαπέτρου που έκανε το ματς του… αιώνα με 39 πόντους και 6 τρίποντα.

Ο Παναθηναϊκός ήταν τραγικός κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου και παρά το μυθικό παιχνίδι του Ιωάννη Παπαπέτρου δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 106-105 από τη γερμανική ομάδα.Το παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ άσχημα στην άμυνά του και δεχόμενος συνεχόμενα καλάθια βρέθηκε να χάνει με 11-6 από τους Γερμανούς στο ΟΑΚΑ. Η είσοδος του Ιωάννη Παπαπέτρου όμως, του έδωσε ώθηση στην επίθεση, αφού ο Έλληνας φόργουορντ ήταν “καυτός” και πέτυχε 13 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο, το οποίο και “έκλεισε” με σκορ 31-31.

Η Άλμπα Βερολίνου ήταν όμως αυτή που μπήκε πιο δυνατά και στο δεύτερο δεκάλεπτο, φθάνοντας και σε διψήφια διαφορά, χάρη στην τραγική περιφερειακή άμυνα του Τριφυλλιού που της επέτρεψε να πετύχει 7 τρίποντο στο πρώτο ημίχρονο. Ένα ξέσπασμα με πρωταγωνιστή τον Νίκο Παππά “ξύπνησε” για λίγο τους “πράσινους”, αλλά οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να “πυροβολούν” από μακριά για το 49-58 του ημιχρόνου.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη “έσφιξε” την άμυνά της και με τον Παπαπέτρου να κάνει ρεκόρ καριέρας στη Euroleague, όντας ασταμάτητος στην επίθεση, “μάζεψε” τη διαφορά ακόμη και στο καλάθι, πριν το 69-74 στο 30′.

Περισσότερα σε λίγο..


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ